Martin Ødegaard ser ut til å miste kampen

Arsenal må klare seg uten flere sentrale spillere i kveldens kamp.

Martin Ødeegard spilte da Arsenal røk ut av FA-cupen og tapte borte mot Nottingham Forest på søndag. Nå ser den norske landslagskapteinen ut til å miste kveldens semifinale i ligacupen.

Det rapporterer Goal.com

De går ikke videre inn på hvilken skade nordmannen har. Ødegaard har vist veldig god form de siste ukene, og ble i desember nominert som månedens spiller i Premier League. Han vil være et stort savn for Mikel Artetas lag.

Flere sentrale er ute

I tillegg til Ødegaard, skal Emile Smith Rowe miste kampen på Anfield i kveld ifølge Goal.

Den målfarlige midtbanespilleren var ute mot Nottingham Forest på grunn av en lyskeskade, og ser ikke ut til å rekke denne kampen. 21-åringen er Arsenals toppscorer denne sesongen.

At de to spillerne er ute gjør at Arteta vurdere å bytte formasjon, bort fra sin foretrukne 4-2-3-1.

Arsenal ser også ut til å måtte klare seg uten høyrebacken Takehiro Tomyasu. som har et problem med leggen. I hans skadefravær var det Cedric Soares som spilte høyreback på City Ground.

Granit Xhaka ser ut til å være tilgjengelig igjen, etter at han kom fra isolasjon etter å ha vært smittet av koronaviruset.

Thomas Partey, Pierre-Emerick Aubameyang, Nicolas Pepe. Omar Rekik og Mohamed Elneny er i Afrikamesterskapet.

Semifinalen mellom Liverpool og Arsenal spilles kl. 20.45 i kveld, og vises på V4 og Viaplay. Sendingen starter kl. 20.15.