Salahs agent skaper igjen oppmerksomhet på Twitter

Egypterens frittalende agent har lagt ut en ny tweet som kan skape usikkerhet rundt Mohamed Salahs kontraktssituasjon.

Ramy Abbas Issa eller mer kjent som Mohamed Salahs agent liker å snakke høyt og åpent på Twitter. Nå har agenten igjen tatt til plattformen og lagt ut en tweet som kan tolkes på flere måter.

I dag kontaktet agenten transferguruen Fabrizio Romano med denne meldingen:

Tweeten i seg selv er ikke noe å uroe seg veldig over, men i forhold til hans metoder i tidligere situasjoner kan det være et virkemiddel for å skape en usikkerhet blant supporterne og legge ytterliggere press på Liverpool.

Da Romano svarte: "Alltid klar! Hvordan går det med deg, min venn?" svarte han "Jeg kjeder meg litt i disse dager".

Twitter-meldingen satte raskt i gang spekulasjoner på om det hadde noe med Salahs kontrakt å gjøre, men dette avkreftet Issa lenger nede i tråden, uten at han helt klarte å sette en stopper for spekulasjonene med det.

Ikke første gangen

Abbas Issa har en tendens til å gå til Twitter når ting ikke er som det skal med Mohamed Salah. I mars i fjor ble egypteren tatt av banen etter 60 minutter i en viktig kamp mot Chelsea.

Salah var svært misfornøyd med å bli tatt av banen så tidlig, og det tok ikke lang tid før agenten var ute og meldte på Twitter.

Denne tweeten ble sendt ut like etter byttet:

Dette skjedde i en periode hvor det verserte rykter om at Barcelona og Real Madrid var interessert i å hente 29-åringen. 

I høst var agenten på nytt ute å meldte på Twitter, midt i kontraktsforhandlingene mellom Salah og Liverpool. Da publiserte han dette på sin Twitter-profil:

En vanskelig situasjon

Med litt under halvannet år igjen på kontrakten virker det ikke som Liverpool, Salah og Abbas Issa er kommet nærmere en konklusjon, og med et overgangsvindu i sommer som nærmer seg har agenten gode kort på hånden.

Dette sa Klopp om situasjonen før kampen mot Brentford.

Jeg vet ikke hva jeg kan si i tillegg til det jeg allerede har sagt. «Hva er problemet?»… Jeg vil ikke si at det er et problem, om jeg skal være ærlig. Dette er samtaler.

– Det er en stor kontrakt. Det er ikke som å kjøpe seg en ny smarttelefon der du bare signerer på noe og så er det gjort. Det er mange ting en må vurdere. Noe er fra klubbens side, noe er fra spillerens side, og mye er fra agentens side. Sånn er det, det er ikke noe mer enn det, sa Klopp.

Akkurat nå spiller Mohamed Salah i Afrikamesterskapet med Egypt. Egypterne tapte åpningskampen sin mot Nigeria før 29-åringen avgjorde kampen mot Guinea-Bissau i helgen. Neste kamp for Salah er mot Sudan på onsdag. Kampen kan sees på Viasport 3 kl. 20.00.