– Salah setter det perfekte eksempel

Liverpool-linkede Jarrod Bowen avslører at han har Mohamed Salah som et av sine store forbilder.

– Jeg synes Mo Salah setter det perfekte eksempel, med målene han scorer og de målgivende pasningene han leverer. Han har hatt stor innflytelse på kampene hver eneste sesong siden han kom til Liverpool, sier West Ham-spiller Jarrod Bowen ifølge Daily Mail

Kantspilleren har levert en strålende sesong for høytflyvende West Ham, og står med ti målpoeng på 20 ligakamper. I helgen scoret han da Leeds ble slått 2-0 i FA-cupen, og det var i den forbindelse at han snakket om Salah som et forbilde. 

Han er definitivt blant verdens beste spillere for øyeblikket, sier Bowen. 

Har blitt linket

25-åringen håper kanskje en dag å bli lagkamerat med egypteren som for tiden er i Kamerun for å spille Afrikamesterskapet med Egypt. Og Liverpool håper kanskje å gjøre Bowen til Salahs rekkekamerat og kanskje arvtaker. 

I likhet med Salah trives Bowen best på høyresiden i angrepet, og venstrefoten er meget giftig. 

Det er nå to år siden engelskmannen ble hentet til West Ham fra Championship-klubben Hull, og i sommer ble han nevnt som et av Liverpools overgangsmål. 

Ifølge Goal er Liverpool fremdeles interessert i Bowen selv om det ikke ble noen avtale i sommer. West Ham vil nok ønske seg minst 40 millioner pund, men det kan være Jürgen Klopp og hans team mener Bowen er verdt det. 

– Jeg liker ham godt. Han kom opp fra Hull, og det tok ikke lang tid før han viste at han har nivået inne. Han har vist hvilken spiller han er i Premier League og har tatt store steg, sa Jürgen Klopp før Liverpools møte med West Ham i høst.

England-debut?

Bowen sier ifølge Daily Mail at han prøver å lære så mye som mulig av Salah. 

– Som spiller ser du alltid på spillere i samme posisjon og prøver å lære av dem, sier Bowen.

Han avslører at han drømmer om å komme med i England-troppen, og kanskje sikter han seg inn på en plass i troppen til årets Qatar-VM. 

– Det er den ultimate drømmen, men det er ikke opp til meg. Min jobb er å levere på banen. Jeg tenker ikke særlig på det. Jeg vil bare trene hardt og levere så godt jeg kan på banen. Så får vi se hva som skjer.