Vurderer Origi som erstatter for langtidsskadede Callum Wilson

Newcastle har fire spillere på blokka som mulige erstattere for langtidsskadede Callum Wilson.

Telegraph melder at Divock Origi er blant spillerne som Newcastle vurder å legge inn bud på, i jakten på en erstatter for langtidsskadede Callum Wilson.

Tidligere Liverpool-spiss Dominic Solanke, som nå er toppscorer i Bournemouth, er et annet alternativ. 

Norwich-spilleren Todd Cantwell skal også stå på nordøst-klubbens ønskeliste, og de nyrike skjærene har også forhørt seg om Arsenals Eddie Nketiah. 

Callum Wilson blir ute i minst seks uker med en muskelskade i baksiden av den ene leggen, og på St James' Park frykter man kanskje et betydelig lenger skadeopphold enn dette også, og at det kan bli snakk om måneder isteden for uker.

Sju millioner pund

Telegraph hevder at Origi kan få forlate Liverpool for rundt sju millioner pund i dette transfervinduet, og det gjør belgieren attraktiv for Newcastle. Spissen har en meget god lønn i Liverpool, noe som har ført til at han ikke har klart å få en overgang til en ny klubb tidligere.

Avisen hevder at Liverpool ikke kommer til å stå i veien for en Origi-overgang i januar, selv om Sadio Mane og Mohamed Salah er opptatt med Afrikamesterskapet. 

Newcastle-manager Eddie Howe er også en stor fan av Dominic Solanke, som han hentet til Bournemouth fra Liverpool for 19 millioner pund i januar 2019. 24-åringen har gjort 19 mål i Championship denne sesongen. Bournemouth, som topper Championship, skal imidlertid ikke være interesserte i å selge sin toppscorer.