Williams har gjentatte ganger uttrykt ønske om mer spilletid - i morgen kan han få sjansen til å vise seg frem fra start

Neco Williams synes han får spille for lite i Liverpool, og kan være på vei bort fra Anfield-klubben i dette transfervinduet.

Neco Williams legger ikke skjul på at han synes han har fått spille for lite for Liverpool denne sesongen. Den unge waliseren har bare vært involvert i seks kamper, og kun fire av disse har vært fra start. I Premier League er han blitt avspist med sju minutter med førstelagsfotball. 

Dersom han ikke er blant de koronasmittede Liverpool-spillerne vil 20-åringen sannsynligvis få starte FA-cupkampen mot Shrewsbury søndag. 

– Jeg tror de fleste spillere har satt seg mål for det nye året. Nyttår er tiden du setter deg mål, og så ser du om du kan nå dem. For meg er målet å spille flere kamper. Jeg vil forsøke å få så mye spilletid som mulig, gjøre det bra og forsøke å bidra med målgivende pasninger når jeg spiller, sier høyrebacken til Liverpool Echo.

– Hver gang jeg spiller er hovedfokus for meg, når jeg får ballen, å slå målgivende pasninger. Sideback-rollen har utviklet seg i den retningen de siste årene, og spesielt i Liverpool, så det handler om å slå så mange målgivende som mulig.

– Du ser Trent gjøre det, og Robbo, Kostas og meg selv. Vi forsøker alle å hjelpe laget til å score mål og vinne kamper.

Venter fortsatt på sitt første Liverpool-mål

Williams har scoret to mål for Wales, men har fortsatt til gode å finne veien til nettmaskene for Liverpool. 

– Jeg har to mål for Wales, men ingen for Liverpool, så et av målene mine for det nye året er å forsøke å komme på scoringslista, sier han.

– Hvordan jeg vil feire? Det vil trolig komme naturlig, avhengig av kamputviklingen, men jeg har alltid likt å skli på knærne.

– Jeg gjorde det da jeg scoret for Wales, så det kan også skje dersom jeg scorer for Liverpool.

Williams var tilgjengelig for salg i sommer, men da kom det ikke noe tilbud som fristet landslagsspilleren. Bare tiden vil vise om det skjer noe på den fronten denne måneden.