Trent ute i to til tre uker - Robertson er tilbake

Ingen langtidsskade for Trent Alexander-Arnold, mens det er gode nyheter på motsatt back.

Mens Liverpool må klare seg uten Luis Diaz i de ti kampene som gjenstår før fotball-VM, er det håp om å se Trent Alexander-Arnold i noen kamper før mesterskapet - og enda viktigere for høyrebacken er det håp om å komme med i Englands tropp i mesterskapet. 

Paul Joyce i The Times skriver at scouseren forventes å være ute i to til tre uker med ankelskaden han pådro seg før pause i søndagens kamp mot Arsenal. Dermed er kampene mot Napoli, Tottenham, Derby og Southampton aktuelle - og kanskje også Ajax og Leeds i slutten av november. 

Etter kommentarene Jürgen Klopp kom med etter kampen må dette regnes som gode nyheter for Liverpool. En enda bedre nyhet er at Andy Robertson er tilbake i trening mandag, og dermed får en hel uke til å lade opp til søndagens storkamp mot Manchester City. 

Joyce legger for øvrig til at den langtidsskade midtbanekvartetten Arthur, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones fremdeles er ute, mens Ibrahima Konaté kan få sin første start for sesongen mot Rangers onsdag etter å ha kommet inn som innbytter mot Arsenal.