Premier League med beklagelse til supporterne

Premier League bekreftet de siste TV-kampene for januar i går. Det skjedde langt på overtid.

Liverpool Echo melder at Premier League har kommet med en beklagelse til supporterne, etter at ligaen onsdag ettermiddag offentliggjorde de resterende TV-kampene for januar.

I sommer slapp Premier League et dokument med frister for når TV-kampene skulle bli annonsert, der det ble slått fast at alle TV-kampene i desember og januar skulle bli offentliggjort av TV-selskapene senest 11. oktober.

Men først i går, over en måned senere, ble det gjort kjent at Liverpools hjemmekamp mot Chelsea lørdag 21. januar flyttes frem fra klokken 16.00 til 12.30. 

TV-kampene for februar skal ifølge det samme dokumentet bli offentliggjort senest 6. desember.

Beklagelsen

Premier League har beklaget forsinkelsen i følgende pressemelding:

«Premier League ønsker å beklage til supporterne for forsinkelsen med å offentliggjøre TV-kampene, og har forståelse for deres frustrasjon.

Det har tatt lenger tid enn ventet å få disse detaljene på plass, da det har vært vanskelig å fått godkjennelse fra de relevante lokale andelseierne.

Ligaen er opptatt av å jobbe med supporterne for å få en mer effektiv kommunikasjon i forkant av fremtidige terminlisteavgjørelser, og vil gjenta at vi beklager forsinkelsen denne gangen.»