Bekreftet: Må klare seg uten verdensmesteren

Aston Villa håper andrekeeperen blir kvitt skaden mens Emiliano Martinez feirer VM-gullet når Liverpool kommer på besøk.

Argentina er langt fra ferdig med å feire sitt første VM-gull siden 1986, og spillerne kommer til å fortsette festen gjennom julen. Det betyr at klubbene som har argentinere i troppen må klare seg uten dem den nærmeste tiden.

En av de klubbene er Aston Villa, som har keeperhelten Emiliano Martinez som førstevalg mellom stengene. Manager Unai Emery bekreftet fredag at 30-åringen ikke kommer til å spille mot Liverpool på Boxing Day.

– Vi forventer å ha ham tilbake til kampen mot Tottenham første nyttårsdag. Han hadde et strålende VM og vi gleder oss til han kommer tilbake. Vi kan være veldig stolte av Emiliano, for nå har vi en vinner i troppen, sier han.

Håper Olsen blir klar

Emery må nå håpe at reservekeeper Robin Olsen blir klar til kampen mot Liverpool. Svensken har slitt med en liten skade og regnes som usikker for øyeblikket.

Skulle ikke Olsen bli klar kan det ligge an til at 19-åringen Filip Marschall vokter buret, skriver The Athletic

For øvrig er den unge midtbanespilleren Jacob Ramsey ute med en hamstringskade, mens tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho er frisk og rask igjen og kampklar.