– Det er vanskelig å finne de riktige ordene

Jordan Henderson var langt nede etter kvartfinale-exiten.

Etter Englands kvartfinaletap for Frankrike er seks av sju Liverpool-spillere ute av VM. Bare Ibrahima Konate av de røde har fortsatt sjansen til å bli verdensmester.

– Det er vanskelig å finne de riktige ordene. Jeg syntes vi ga alt i kampen. Dessverre var det ikke vår dag, sa en kortfattet Jordan Henderson til ITV etter at 2-1-tapet for Frankrike var et faktum.

– Vi var skuffet over at vi ble liggende under 1-0, men vi viste karakterstyrke da vi slo tilbake og utlignet. Frankrike skal ha honnør. De er et godt lag. Men jeg føler vi burde ha vunnet denne kampen, la Liverpool-kapteinen til.

Sammen med klubbkamerat Trent Alexander-Arnold får Henderson nå en uke med ferie før han slutter seg til Liverpool-troppen hjemme på AXA Training Centre etter at de røde returnerer fra Dubai lørdag 17. desember.

Klare til kampen mot Aston Villa

Da er det bare fem dager til Liverpool skal ut i kamp mot Manchester City i ligacupen, på Etihad Stadium. Den kampen vil antagelig gå uten Liverpool-spillerne som ble slått ut i kvartfinalene, Alisson Becker, Fabinho, Virgil van Dijk, Jordan Henderson og Trent-Alexander-Arnold. Og selvsagt uten Ibrahima Konate, som nå skal forberede seg til semifinale mot Marokko kommende onsdag, og deretter enten bronsefinale 17. desember eller finale 18. desember. 

Darwin Nunez, som ble slått ut av VM med Uruguay allerede etter gruppespillet, vil slutte seg til Liverpools treningsleir i Dubai allerede på mandag, og vil dermed antagelig være høyaktuell til kampen mot Manchester City.

Alle de fem Liverpool-spillerne som ble slått ut av VM i kvartfinalene blir nå trolig spilleklare til den første Premier League-kampen etter VM, mot Aston Villa på Villa Park 2. juledag.

Fotball VM i Qatar

• VM for første gang i Midtøsten, fra 20.11 til 18.12.
• Det har blitt avdekket systematiske menneskerettighetsbrudd og grov utnytting av migrantarbeiderne som har bygget stadioner og infrastruktur, og jobber innenfor servicebransjen.
• 90% av befolkningen på 2,6 millioner er migrantarbeidere uten statsborgerskap.
• Ytrings-, forsamlings- og pressefriheten er sterkt begrenset i Qatar.