Dortmund-direktøren foretrekker Liverpool: – Men ikke forvent at de skal få noe gratis

Dortmunds administrerende direktør har uttalt seg om et mulig salg av Jude Bellingham.

Jakten på Jude Bellingham fortsetter, og Liverpool er for alvor med i kampen om den engelske superstjernen, som så langt har levert et strålende VM. Utenfor banen har han stadig blitt observert sammen med Liverpool-spillerne Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson, og ryktebørsene holder for øyeblikket på å gå varm av alt snakket om 19-åringen. 

Nå har Borussia Dortmunds administrerende direktør Carsten Kramer sørget for å helle enda litt mer bensin på bålet. I forbindelse med klubbens treningsleir i Vietnam fikk han onsdag spørsmål om et mulig salg av sin juvel, og om Liverpool er laget som ligger best an for øyeblikket. 

– Vi har utvilsomt et godt forhold til Liverpool, og vi har fremdeles et godt forhold til Jürgen og mange andre i klubben, så det er min foretrukne klubb i Premier League. Men ikke forvent at de skal få noe gratis av den grunn, sa han ifølge The Telegraph.

Vil helst beholde

I motsetning til Erling Braut Haaland har ikke Bellingham en utkjøpsklausul i den tyske klubben. Dermed kan de sette nøyaktig den prisen de ønsker, og den skal være på minst 100 millioner pund. 

Kramer virker å være innforstått med at et salg er mest sannsynlig, men er klar på at de helst ønsker å beholde midtbanespilleren.

– Han er under kontrakt, og jeg er en kommersiell selger, jeg er ikke ekspert på spillersalg, sa han.

– Vi er strålende fornøyd med å ha Jude i klubben, og jo lenger han er her, jo bedre er det, sa han.

Liverpool er sammen med Real Madrid, Chelsea og Manchester United de klubbene som hyppigst blir nevnt i forbindelse med Bellingham.