Flere kvartfinalister på dagens Liverpool-trening

Brasil og England-spillerne var tilbake på AXA Training Centre mandag.

Liverpool-troppen nærmer seg fulltallig på treningsfeltet, etter at Alisson Becker, Fabinho, Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold var tilbake i full trening på AXA Traning Centre mandag. Kvartetten fikk en uke fri etter at lagene deres gikk ut av verdensmesterskapet i Qatar i kvartfinalene. 

Liverpool har nå startet forberedelsene til torsdagens ligacupkamp mot Manchester City. På fredag bekreftet Jürgen Klopp at Alisson, Fabinho og Alexander-Arnold kan bli involvert i torsdagens kamp på Etihad, samtidig som han slo fast at Virgil van Dijk ikke vil bli risikert i den kampen etter at han spilte fem kamper for Nederland i mesterskapet.

Du kan se flere bilder fra dagens trening i bildekarusellen over.