Henderson og Virgil trener i Dubai – men det høres ikke ut som vi ser sistnevnte mot City

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på noen av spillerne som røk ut av VM i kvartfinalen.

Virgil van Dijk og Nederland røk ut av VM i kvartfinalen forrige fredag, før Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson og England gjorde det samme på lørdag.

Det var forventet at spillerne kom til å få en uke fri etter exiten sin, men vi har allerede sett at Henderson har møtt manager og lagkamerater i Dubai, bare fire dager etter VM-exiten. Slik Jürgen Klopp snakket etter 4-1-seieren mot AC Milan, høres det ut som at van Dijk også har blitt igjen i Midtøsten og sluttet seg til treningsleiren, uten at kameraene har plukket det opp.

Liverpool skal allerede torsdag møte Manchester City på bortebane i fjerde runde av ligacupen, der de røde er regjerende mestere.

– Det er en sjanse, så klart. De er allerede i trening. «Hendo» trener her allerede. «Virg» trener her, men jeg tror ikke vi kommer til å prøve det. Med «Hendo» får vi se, og med Trent får vi se, sa Klopp til Liverpoolfc.com

Trolig blir det Joe Gomez og Joel Matip som midtstopperpar mot City neste uke.

Alisson Becker la ut en Instagram-story tidligere på fredag av av det var snø på gressplenen, så trolig har han reist hjem igjen til Merseyside, heller enn å ta noen dager i varmere strøk etter Brasils VM-exit på fredag.

Håper troppen unngår viruset

Klopp vil vente til onsdag med å se hvem han skal bruke i kampen mot Manchester City.

– Denne gruppen har jobbet sammen i snart to uker, og vi har tatt store steg, så det er kult. Jeg vet ikke her og nå. Jeg håper at alle kom seg gjennom det, men vi vet at det er et virus som går rundt i England og Europa, så vi håper at vi kan holde oss unna det, sier Klopp.

Ibrahima Konaté er en som har blitt syk, og som regnes som usikker til VM-finalen på søndag på grunn av et forkjølesesvirus.

– Vi kommer til å ta en avgjørelse på onsdag om hvem som kan spille på torsdag. Men det er greit, og det vil bli en veldig interessant kamp etter denne lange perioden – men jeg ser frem til det, sier Klopp videre.