Straffehelten vil gripe sjansen igjen

Caoimhin Kelleher leverer alltid varene i ligacupen, og suksessen har gitt mersmak for den unge iren.

Mannen som innad i klubben blir betraktet som verdens beste andrekeeper, Caoimhin Kelleher, vil torsdag få en ny mulighet til å skinne. Han sendte Liverpool videre med tre strafferedninger mot Derby forrige runde, og nå venter en av de største utfordringene som finnes i engelsk fotball - bortekamp mot Manchester City. 

24-åringen, som var en av de store heltene da Liverpool vant ligacupen forrige sesong, sier at suksessen ga mersmak. 

– Det eneste vi tenker på er at vi vil vinne igjen. Det blir en vanskelig kamp mot City, men vi ønsker å vise at det er en grunn til at vi er tittelforsvarere. Vi vil gå videre til neste runde og vinne cupen igjen, sier han til liverpoolfc.com.

I torsdagens kamp er det en plass i kvartfinalen som ligger i potten, og Liverpool kan slå to fluer i én smekk ved å kvitte seg med den antatt sterkeste konkurrenten med seier på Etihad.

– Alle vet at City er et veldig bra lag. Det blir vanskelig, men forhåpentligvis kan vi vinne og gå videre, sier Kelleher.

Treningsleiren har gjort godt

Han er en av mange i Liverpool-troppen som har hatt helt fri under VM, og som de siste ukene har vært på treningsleir i varmere strøk for å spisse formen inn mot del to av sesongen. 

– Det har vært en lang pause, så nå er vi veldig klare for å komme i gang igjen, sier han.

– Leiren har vært veldig bra for oss, og vi er godt forberedt. Vi vet at vi må være klare fra første sekund og begynne å få gode resultater slik at vi kan legge grunnlaget for resten av sesongen, sier han.

Kelleher legger til at han har bra med selvtillit inn mot storkampen mot Erling Braut Haaland og co. 

– For hver kamp jeg spiller øker selvtilliten, og kampene gir bra med erfaring. Jeg føler meg trygg og er klar til innsats, sier han.