– De fortjener å være i finalen

En fattet, men skuffet Unai Emery mente kvaliteten til Liverpool over to kamper var for mye for hans Villarreal-lag.

Liverpool reiste til Spania med et flott utgangspunkt fra det første oppgjøret, men allerede etter 41 minutter hadde Unai Emerys menn utlignet de rødes fordel. Det er sjelden kost å se et Klopp-lag bli så utspilt som i den første omgangen i går kveld.

Villarreal har mye å være stolte over denne sesongen, men det var ingen tvil om at den spanske manageren var en skuffet mann etter at han så laget sitt ryke ut så nærme en finalebillett.

– Når du har tapt er det uansett et trist øyeblikk for alle sammen, sa Emery til BBC Sport etter kampen.

JUBELBRØL: Til slutt var det Jürgen Klopp som kunne rekke armene i været, men det var ingen tvil om at Emerys Villarreal-lag skapte store problemer for Liverpool i den første omgangen.

JUBELBRØL: Til slutt var det Jürgen Klopp som kunne rekke armene i været, men det var ingen tvil om at Emerys Villarreal-lag skapte store problemer for Liverpool i den første omgangen.

– Liverpool fortjener det

For selv om det endte med exit for Emery og den gule ubåten i går kveld har den spanske klubben mye å være stolt over. Klubben, som kommer fra en by på rundt 50000 mennesker, slo ut både Juventus og Bayern München på veien mot semifinalen. De tok seg også videre fra en vanskelig gruppe.

– Vi kan være fornøyde med alle de gode kampene vi har spilt. Vi slo ut Juventus, vi slo ut Bayern München og vi hadde øyeblikk mot Liverpool som var veldig bra.

Men den fantastiske Champions League-sesongen endte på hjemmebane i går. Villarreal leverte en fantastisk førsteomgang, men virket å ha brukt opp alle kreftene før pause. Den sympatiske treneren er ikke i tvil om at de røde er verdige en plass i finalen.

– De fortjener virkelig å være i finalen, sa han.

Emery brukte også litt tid til å skryte av eget lag. Han følte at hans Villarreal-lag ikke fikk vist hva de har å tilby i det første oppgjøret.

– I førsteomgang viste vi alle sammen at vi er et bra lag, og at vi også kan skape sjanser. Men de spilte best i de to kampene kombinert, avsluttet den tidligere Arsenal-manageren.