Jurgen Klopp:– Hvor er finalen neste år - Istanbul? Book hotellet!

Manageren var optimistisk etter å ha tapt Champions League-finalen mot Real Madrid.

Jurgen Klopp var ikke interessert i å deppe etter finaletapet mot Real Madrid lørdag kveld. 

I et intervju med BT Sport etter kampen rettet han allerede oppmerksomheten mot neste års Champions League-sesong. 

Book hotellet

– Det er ikke vanskelig å være optimistisk på dette tidspunktet, men akkurat nå er jeg alene om det i garderoben for å være ærlig. Det føles annerledes nå enn i Basel og Kyiv, og det er ikke dårlig å komme seg til finalen. Det er en form for suksess, selv om det ikke var dette vi ønsket. 

Tyskeren tror sannsynligheten for at Liverpool kommer tilbake til Champions League-finalen er stor, og oppfordrer supporterne til å begynne å planlegge allerede. 

– Jeg har en sterk følelse for at vi kommer tilbake til denne posisjonen. Guttene er veldig konkurransedyktige, vi har en fantastisk gruppe og kommer til å ha det neste sesong også - så prøver vi igjen. 

– Hvor er finalen neste år - Istanbul? Book hotellet!

SISTE TAKK: Klopp takker supporterne etter en utrolig sesong.

SISTE TAKK: Klopp takker supporterne etter en utrolig sesong.

Marginale nederlag

pressekonferansen etterpå utdypet han hvorfor han er så optimistisk. 

– Jeg sa til guttene etterpå hvor stolt jeg var, men jeg så at jeg var den eneste i garderoben. Guttene trenger litt mer tid, og det forstår jeg.

– Spillerne har spilt en enestående sesong, og de to konkurransene vi ikke vant var med minst mulig margin - ett poeng og ett mål. 

Tyskeren sier han har en annerledes følelse nå enn i 2018, da Liverpool var i samme situasjon.

– Over sesongen var Manchester City ett poeng bedre enn oss og Real Madrid ett mål bedre - det sier ingenting om oss. Forskjellen mellom 2018 og nå er at nå tor jeg på at vi kommer her igjen, i 2018 ønsket jeg det bare.