Klopp har ingen planer om å snakke med Gerrard før søndag

Frem til søndag kommer Steven Gerrard sitt navn til å bli mye snakket om. Jürgen Klopp kommer ikke til å kontakte ham.

På søndag har Steven Gerrard mulighet til å gjøre sin gamle klubb en gedigen tjeneste, dersom laget hans får med seg noe fra bortekampen mot Manchester City.

Dersom City avgir poeng samtidig som Liverpool slår Wolverhampton, er det de røde som er ligamester for 2021/22-sesongen.

Jürgen Klopp ble spurt om Gerrard allerede på pressekonferansen etter seieren mot Southampton. Han er klar på at han ikke kommer til å kontakte klubblegenden og den tidligere U18-manageren i LFC.

– Nei, selvsagt ikke, svarte Klopp på pressekonferansen.

– Stevie forbereder seg nå på å møte Burnley. Burnley kjemper for å overleve, så det vil være tøft nok i seg selv. Det er Villas siste hjemmekamp, så de vil spille den kampen, prøve å komme seg, og spille igjen på søndag, sier han videre.

– Ingen grunn til å snakke med ham

Aston Villa tar altså imot Burnley på torsdag. Burnley ligger nå under streken, og trenger poeng for å overleve. Tre dager senere skal Villa avslutte sesongen på Etihad.

– Det er ingen grunn til å snakke med ham. Vi vet alle at Villa ønsker å vinne fordi Villa ønsker å vinne. Det er alt, sa Klopp, som allerede virket lei av temaet.

Kaptein Jordan Henderson ble spurt om det samme da han ble intervjuet av Kelly Cates, Jamie Carragher og Jamie Redknapp på Sky Sports etter kampen.

– Forhåpentligvis kan Stevie og Villa gjøre oss en tjeneste mot City, svarte Henderson, før han spøkte med Carragher om at han kanskje måtte ringe sin tidligere kaptein denne uken.