Klopp tenker at ligaen kan bli avgjort på søndag

Jürgen Klopp kom med noen uttalelser om Premier League-innspurten.

Denne helgen kan bli svært avgjørende for Liverpools sesong. De røde møter Chelsea i FA-cupfinalen lørdag kveld, og på søndag skal Manchester City spille sin tøffeste gjenstående kamp – i alle fall på papiret.

Det er West Ham som er Citys motstander, på London Stadium der David Moyes sitt lag har slått både Liverpool og Chelsea denne sesongen. At Manchester Citys stopperkrise ble ytterligere forverret med skader på Aymerick Laporte og Fernandinho på onsdag, i tillegg til Ruben Dias, John Stones og Kyle Walker, gjør nok at det er mange som har et håp om at smellen kan komme her.

West Ham har også en del å spille for, dersom de ønsker Europa League-spill også neste sesong etter å ha kommet til finalen denne sesongen.

City kan langt på vei avgjøre

Liverpool er tre poeng bak Manchester City når to kamper gjenstår. I tillegg har City vunnet med så god margin de siste ukene at de nå har sju flere plussmål enn de røde, så Liverpool må ikke bare ta igjen poengene, de må også ta igjen målforskjellen.


Dersom City slår West Ham skal det et mirakel til for at Liverpool vinner ligamesterskapet, selv om Steven Gerrards Aston Villa skulle påføre City et tap på Etihad Stadium i siste serierunde, noe som i seg selv høres ut som noe som trenger et mirakel.

Jürgen Klopp nevnte Citys kamp mot West Ham da han fikk spørsmål om midtbanen og Southampton-kampen på tirsdag.

– Vi får se. Kanskje vi spiller 90 eller 120 minutter i morgen, men det kommer ikke til å endre på når det blir avspark mot Southampton, sa Klopp.

– Avhengig av Citys resultat på søndag, så vet vi om vi har noe å spille for eller ikke. Så får vi se mot Southampton. Vi må være klare for den kampen, og ta avgjørelser igjen.

West Ham - Manchester City spilles søndag kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium