Salah vil ha revansje mot Real Madrid i finalen

Mohamed Salah var overlykkelig over finaleplassen, og nå vil han ha hevn for det som skjedde i 2018.

– Tre ganger på fem år i Champions League-finalen, wow. Alle er glade i garderoben. I dag feirer vi og nyter øyeblikket, vi er i finalen! I morgen fokuserer vi på Spurs, sier Mohamed Salah.

29-åringen vedkjenner at den første omgangen var tøff, men at treneren og laget fikk snakket sammen i garderoben, og at de hadde trua på at de kunne slå tilbake. Angående Klopp sier Salah: 

– Han pratet og skrek!

Ny målgivende

Toppscoreren gikk på nytt målløs av banen, men ikke tomhendt. Det var han som kombinerte fint med Fabinho, før midtbaneankeret ikke så noen annet utvei enn å prøve lykken. Reduseringen tok mye av lufta ut av hjemmelagets ballong.

– Du må fokusere på arbeidet ditt, du trenger å sette deg et mål i hodet ditt, og jobbe ut fra det.

SKULDRENE KAN SENKE SEG: Sadio Mané, Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Andrew Robertson og Thiago Alcântara begynner å ane hvor dette bærer.

SKULDRENE KAN SENKE SEG: Sadio Mané, Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Andrew Robertson og Thiago Alcântara begynner å ane hvor dette bærer.

Mange er vant til å se Trent Alexander-Arnold servere røde lagkamerater, men spesielt denne sesongen har det vært en betydelig del av Salahs bidrag også.

– Jeg setter målsetninger før starten av sesongen. Jeg har store forventinger til meg selv. Før sesongen begynte ønsket jeg 40 mål og 10 målgivende.

30+15 er beundringsverdige tall, og det er seks kamper til å spille.

Ønsker revansje

I morgen kveld blir det klart hvem som vil stå på andre siden av gresset på Stade de France. Pep Guardiolas Manchester City reiser til Real Madrid, som kunne krone seg som ligamester i helga, med 4-3 som fordel.

– Jeg ønsker Madrid i finalen.

– De har allerede slått oss i en finale allerede, så la oss spille mot dem igjen.

Champions League-finalen i 2018 blir for mange husket primært for to ting. Det var da Sergio Ramos skadet Mohamed Salah, som i tårer måtte forlate banen etter kun halvtimen. I tillegg raste Loris Karius sine aksjer og Liverpool-karriere. 

Liverpool og Salah har tatt mange steg siden den gang.