Medisinsk test i neste uke

Over helgen vil Divock Origi sette seg på flyet til Milano.

Divock Origis Liverpool-karriere er definitivt over. Transferguru Fabrizio Romano melder på Twitter at belgieren vil fly til Milano i neste uke, der han vil gjennomføre den medisisnke testen og signere kontrakten som gjør ham til AC Milans eiendom.

Spilleren som scoret så mange viktige mål for klubben endte opp med 18 førstelagskamper for de røde i sin siste sesong på Merseyside. Dersom han hadde spilt et visst antall kamper ville kontrakten hans automatisk bli forlenget til sommeren 2023, men det tallet nådde han ikke, og i mai ble det klart at tiden hans i Liverpool er over.

Origi scoret 41 mål og noterte seg for 14 målgivende på 175 kamper for Liverpool FC. 107 av kampene kom som innbytter.

Spilte sin siste Liverpool-kamp 17. mai

Bortekampen mot Southampton 17. mai ble hans 175. og siste opptreden i Liverpool-drakten. 

– Det føles som en stor ære å ha spilt for Liverpool og å ha vært sammen med lagkameratene, støtteapparatet og supporterne. Du må oppleve Liverpool. Før jeg kom ble jeg fortalt at det var en spesiell klubb, og med en gang du kommer hit forstår du det, sa Origi i et avskjedsintervju med Liverpoolfc.com i mai. 

– Vi har vunnet så mye at det er vanskelig å sette ord på opplevelsen. Det har vært en ære, la han til. 

Merseyside-derbyer, overtidsmål, mirakelet mot Barcelona, finalen i Madrid, og så videre. Det er mange øyeblikk som har gjort at Origi forlater Liverpool som en Liverpool-legende. 

– Det er så mange øyeblikk. Også bak kulissene, på treningsfeltet. Så mange lagkamerater og supportere. Champions League-finaler, cuper og vanskelige perioder der vi har kjempet oss tilbake. Alt er minner for livet. Jeg skal dele disse øyeblikkene med mine barn en dag. Det har vært en sann glede. 

27-åringen er takknemlig for å bli omtalt på den måten, og han håper å holde kontakten med klubben. 

– Jeg håper jeg kan komme tilbake og se kamper. Jeg skal følge klubben tett. Klubben vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte.