Mirror: Nå kan det se ut til at Oxlade blir i klubben

Det kan bli en ny sesong i rødt for Alex Oxlade-Chamberlain.

Alex Oxlade-Chamberlain fikk ikke spille et eneste minutt for Liverpool da sesongen dro seg til i april og mai, og med bare ett år igjen av kontrakten har det vært forventet at 28-åringen kommer til å forlate klubben i sommer. 

Men ifølge David Maddock i Mirror kan ting nå heller tyde på at den anvendelige midtbanespilleren, som fikk sitt ja da han i helgen fridde til kjæresten og popsanger Perrie Edwards, blir i klubben i en sesong til. Ettersom Liverpool virker å være ferdighandlet blir ikke midtbanen forsterket noe mer i sommer.

Det kan føre til at Jürgen Klopp vil beholde de åtte alternativene han har i dag også neste sesong - Oxlade, Henderson, Fabinho, Thiago, Keita, Jones, Milner og Elliott, i tillegg til nykommer Fabio Carvalho. 

Klopp ble imponert

Da Oxlade-Chamberlain gikk av banen i sin siste kamp for sesongen, FA-cupkampen mot Nottingham Forest i mars, virket han alt annet enn fornøyd med å bli byttet ut. Men noen gnisninger mellom den tidligere Arsenal-spilleren og Klopp skal det ikke være, ifølge Mirror. 

I stedet skriver de at Klopp lot seg imponere av Ox forrige sesong, og spesielt i perioden da han blant annet scoret to mål som høyrekant i AFCON-fraværet av Mohamed Salah og Sadio Mané. 

Aston Villa og West Ham er blant klubbene som skal være interessert, men skal vi tro Maddock ønsker Klopp nå å beholde mannen han hentet for fem år siden. 

Dessuten mener Klopp at han må beholde Oxlade-Chamberlain som et alternativ i troppen dersom Takumi Minamino forsvinner, og japaneren nærmer seg nå en overgang til Monaco for 17 millioner pund. 

Oxlade-Chamberlain er i likhet med Naby Keita på utgående kontrakt neste sommer. Det samme er James Milner. Tidligere har det blitt rapportert at Liverpool vil fokusere på å forsterke midtbanen om et år.