– Det er den perfekte responsen

Newcastle sløste med tiden fra start til slutt på Anfield. Det er ingen tvil om at tyskeren godtet seg litt da Fabio Carvalho kjempet inn vinnermålet to minutter over overtiden.

Det så lenge ut til å bli et nytt skuffende poengtap for de røde og Jürgen Klopp i kveldens kamp mot Newcastle, men plutselig dukket Fabio Carvalho opp på et hjørnespark. 2-1, og Anfield gikk av hengslene.

Men dramatikken var ikke slutt av den grunnen. Klopp og Newcastles trenerapparat var i tottene på hverandre like etter seiersmålet var et faktum. Et lavtliggende Newcastle-lag sløste med tiden i store deler av kampen, og da smaker lite bedre enn en scoring to minutter over den tillagte tiden. Det synes også Jürgen Klopp.

– Vi scoret i det 98. minutt, og det er den perfekte responsen til det. Jeg er veldig glad for det, sier tyskeren til BT Sports etter kampen.

Newcastle-sjef Eddie Howe hadde ikke den samme oppfatningen etter kampslutt.

– Det er en Premier League-kamp, og det er mye slitne bein. De hadde en dag ekstra på restitusjon. Det var ikke usportslig opptreden av oss, det var slitne bein, sa han til samme kanal.

FORBANNET: Jürgen Klopp var en mektig irritert mann på sidelinjen i kveldens kamp mot Newcastle.

FORBANNET: Jürgen Klopp var en mektig irritert mann på sidelinjen i kveldens kamp mot Newcastle.

Vil ikke vinne slik hver gang

Heldigvis endte det godt, igjen, for Liverpool. Selv om det ikke var et fyrverkeri av en oppvisning av de røde holder det til en ny og viktig trepoenger. Det er Jürgen Klopp helt enig. 

– Det var det perfekte øyeblikket å vinne en fotballkamp. Det var en vanskelig kamp mot et lidenskapelig og aggressivt lag som forsvarte seg godt.

Liverpool har hatt til vane å avgjøre kamper sent med Jürgen Klopp som trener. I kveld viste laget igjen at det ligger noe bak ordet mentalitetsmonstre. Han hyller også innbytter Fabio Carvalho.

– Til slutt tvang vi det frem. Det var et fantastisk mål fra gårsdagens bursdagsgutt. Det er den beste måten å vinne en kamp, men jeg trenger ikke å vinne slik hver gang. En og annen gang er helt perfekt, sier Klopp.

EKSTASE: Fabio Carvalho kom igjen inn og leverte varene for Liverpool. Bør portugiseren få prøve seg fra start mot Everton til helgen?

EKSTASE: Fabio Carvalho kom igjen inn og leverte varene for Liverpool. Bør portugiseren få prøve seg fra start mot Everton til helgen?

Det var selvfølgelig Liverpools nyinnkjøpte gullgutt Fabio Carvalho som stod for seiersmålet på Anfield i kveld. Det nærmer seg nok en startplass for unggutten, og han spilte seg nok ikke lenger vekk fra laget i kveld.

– En fantastisk gutt. Vi endret alt (taktikk), og spilte han i en dyp toer på midtbanen. Han kan spiller der også.

Det var en god stemning på Anfield under flomlysene, men Klopp tror ikke alle hadde helt troen på at det skulle holde. Det forventer tyskeren at det er slutt på nå.

– Det føles godt, og vi vil huske det i mange år. Jeg vet ikke om alle hadde troen på slutten, men nå må de bare ha det, sier han.