Han kan få sin Anfield-debut i kveld

Fabio Carvalho kan få sin første offisielle kamp på sin nye hjemmebane når Crystal Palace kommer på besøk.

Fabio Carvalho gleder seg til det som kan bli hans første offisielle hjemmekamp som Liverpool-spiller. Nyervervelsen fra Fulham er en av kandidatene til å erstatte hamstringskadede Thiago Alcantara på midtbanen, men hjemmedebuten kan også fort komme som et innhopp fra innbytterbenken. 

– Jeg ser frem til kampen, men jeg ser frem til hver eneste kamp på Anfield. Jeg ser frem til bortekampene også, for jeg vet at våre bortefans er utrolige. Jeg gleder meg virkelig til dette, siteres Carvalho av Liverpool Echo.

Jürgen Klopp må gjøre endringer i forhold til mannskapet han startet med mot Fulham på Craven Cottage, på grunn av den nevnte skaden til Thiago, og han må trolig også gjøre endringer i midtforsvaret på grunn av lyskeproblemene som Joel Matip har slitt med de siste dagene. 

Naby Keita og Carvalhos gode kompis Harvey Elliott er de to andre kandidatene til å fylle hullet som Thiago har etterlatt seg på midtbanen.