– Jeg var på nippet til å ringe inn til showet

Jürgen Klopp ble sjokkert over Gabriel Agbonlahors kommentarer etter første omgang av Manchester Uniteds kamp mot Brentford.

Jürgen Klopp brukte deler av sin pressekonferanse fredag formiddag til å kritisere tidligere Aston Villa-spiss Gabriel Agbonlahor, for bemerkninger han kom med om Manchester United på Talksport, da Erik ten Hags mannskap lå under 4-0 for Brentford til pause sist helg. 

Klopp benyttet blant annet anledningen til å minne Agbonlahor om at han var med på å tape 6-0 for Liverpool i 2016.

– Jeg kjørte hjem etter å ha sett førsteomgangen av Manchester Uniteds kamp mot Brentford her ved AXA Training Centre. Jeg skrudde på Talksport. Det Gabby Agbonlahor sa om United var utrolig, sa Klopp under pressekonferansen.

– Jeg kan ikke huske ham som noe mentalitetsmonster

– Han var med på å tape 6-0 mot oss i sin første kamp mot mitt lag. Jeg kan ikke huske ham som noe mentalitetsmonster. Jeg var på nippet til å ringe inn til showet og fortelle ham at han fullstendig har glemt hvordan det var å være spiller, la Liverpool-manageren til.

BYTTET UT: Gabriel Agbonlahor ble tatt av banen før timen var spilt da Aston Villa tapte 6-0 for Liverpool på Villa Park i februar 2016.

BYTTET UT: Gabriel Agbonlahor ble tatt av banen før timen var spilt da Aston Villa tapte 6-0 for Liverpool på Villa Park i februar 2016.

– Det var utrolig. Dersom tidligere spillere kommer med slik kritikk som dette, kan du bare forestille deg hva alle andre gjør. Du må spørre deg selv hvordan du vil reagere i en slik situasjon som dette, og selvsagt ønsker du å slå tilbake. Det forventer jeg at Manchester United forsøker å gjøre.

Liverpool-manageren er uenig i Agbonlahors påstand om at Erik ten Hags spillere ikke hadde den rette innstillingen i kampen mot Brentford.

– Det har selvsagt ikke vært noen hyggelig uke for United etter Brentford-kampen. Men vi glemmer hvor gode Brentford er, sa han.

– Dette er ikke Manchester United. Dersom jeg var dem etter denne kampen ville jeg sendt Erik ten Hag på dør. Han har hatt en preseason, og måten de har startet sesongen på har vært et kaos. De virker ikke som de kjenner hverandre ute på banen, sa Agbonlahor under programmet. 

– De er bare ikke gode nok. Dette er amatørmessig av Manchester United. Jeg har slaktet dem, og folk sier jeg har en agenda mot Manchester United. Nei, jeg snakker bare fakta, som virkelige Manchester United-fans vil være enige i. De er bare ikke det samme Manchester United som de pleide å være, la den tidligere Aston Villa-spissen til.