Suarez avslører samtale med Nunez etter utvisningen

Luis Suarez har kommet med noen råd til sin landsmann.

Ukens mest omtalte Liverpool-spiller er uten tvil Darwin Nunez, etter at 23-åringen ble utvist i sin første kamp på Anfield i mandagens møte med Crystal Palace. I etterkant har han bedt om unnskyldning via sin Twitter-konto, og han har vært i samtaler med Jürgen Klopp. 

Nå avslører en tidligere Liverpool-helt, nemlig Nunez sin landsmann Luis Suarez, at også han har vært inne og gitt noen råd til spissen. Suarez har som kjent erfaring med å ha et stempel som en hissigpropp ute på banen. 

– Jeg snakket med ham fordi jeg ville si ifra om at motstanderne nå kommer til å oppsøke ham to-tre ganger mer. Sånn er det i England. Han hører dette fra en idiot som gjorde tabber og måtte leve med følgene, men til slutt gjorde det meg sterkere, sier Suarez i et intervju med Telemondo som er gjengitt av Daily Mail

– Ikke gi dem muligheten

35-åringen, som nå har returnert til hjemlandet og gamleklubben Nacional, sier at han ga råd til Nunez om ikke å la forsvarerne komme under huden på ham. 

– Ikke gi dem flere slike muligheter, det blir bare verre, sier Suarez, som vet hva han snakker om.

Spissen slapp faktisk unna det røde kortet i løpet av tiden sin i Liverpool, men han måtte tåle en suspensjon etter anklager om rasisme mot Patrice Evra. Alle husker også da han satte tennene i Chelseas Branislav Ivanovic, før han gjorde det samme mot Giorgio Chiellini i VM i 2014 og ble utestengt fra fotballen i fire måneder.  

Han er ikke bekymret for at Nunez sitt opphold i Liverpool skal bli preget av flere karantener enn de tre kampene han får nå. 

– Darwin er en som lytter mye. Han er veldig smart og jeg tror han vil snu denne situasjonen. Alle har gjort feil og blitt utvist. Problemet er at han akkurat har ankommet i England, og de gjør noe stort ut av alt mulig, for å si det mildt, sier Suarez.

Tilbake

Suarez returnerte i sommer til Nacional etter to år i Atletico Madrid og over 15 år i europeisk fotball. Han har rukket å få sin første scoring i comebacket for klubben som spiller på øverste nivå i Uruguay. 

Forrige uke slo de selveste Liverpool 1-0 på bortebane!

Suarez og Nunez blir trolig lagkamerater i høstens VM dersom begge er skade- og karantenefrie og kommer med i troppen til Uruguay. Der skal de møte Portugal, Sør-Korea og Suarez sine gamle venner i Ghana - vi husker jo hvordan det gikk i kvartfinalen i 2010: