Undervurderte Keitas sykdom

For fem dager siden var Jürgen Klopp sikker på at Naby Keita ikke ville ha problemer med å rekke Fulham-kampen. Nå hersker det usikkerhet rundt midtbanespillerens deltakelse.

Fredag kom Jürgen Klopp med en oppdatering på skade- og sykdomssituasjonen i sin stall, og der innrømmet han at det hadde tatt lengre tid for Naby Keita å bli friskmeldt enn han først trodde.

– Naby er syk, men jeg tror han vil være tilbake i trening igjen for første gang i dag, sa Liverpool-manageren.

– Jeg undervurderte sykdommen hans litt, da jeg sa at han definitivt ville bli klar til Fulham-kampen. Han møtte opp i går, men viste fortsatt symptomer på sykdom. Det er ikke snakk om Covid, men han var fortsatt ikke helt i form. Jeg tror han vil være tilbake i trening igjen i dag.

Alisson vil være tilbake

Ellers var det ett lyspunkt på skadefronten.

– Alisson Becker er klar for innsats mot Fulham, bekreftet Klopp.

Ibrahima Konate, Curtis Jones, Kostas Tsimikas, Diogo Jota, Alex Oxlade-Chamberlain og Caoimhin Kelleher er alle uaktuelle til kampen på Craven Cottage grunne sine skader. 

James Milner vil spille sin ligakamp nummer 200 for Liverpool dersom han får spilletid i London i morgen, mens Thiago Alcantara vil gjøre sin ligakamp nummer 50 for Anfield-klubben. 

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.