– Jeg var den som sa vi ikke trenger en midtbanespiller, men nå trenger vi en

Jürgen Klopp innrømmer at han tok feil da han i sommer sa at Liverpool hadde nok midtbanespillere.

Under dagens pressekonferanse avslørte Jürgen Klopp at det jobbes aktivt i kulissene i et forsøk på å styrke en skadeskutt Liverpool-stall før transfervinduet stenger ved mindatt torsdag 1. september. 

Mot Bournemouth i morgen må Klopp klare seg uten 11 av sine spillere på grunn av skader og suspensjoner. Caoimhin Kelleher, Calvin Ramsay, Ibrahima Konate, Joel Matip, Thiago Alcantara, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Diogo Jota, Darwin Nunez og Kaide Gordon er spillerne som er utilgjengelige for Liverpool-manageren.

Da han ble spurt om Liverpool vil signere en spiller før vinduet stenger, så svarte Klopp som følger:

– Jet vet ikke.

– Som du sikkert kan tenke deg, så jobber vi faktisk konstant med disse tingene. Vi har også snakket om grunnene til at det av og til ikke blir noen kjøp. Noen ganger er det for dyrt, noen ganger er det ikke den riktige spilleren, men så kan situasjonen plutselig forandre seg, og slike ting. En ting er viktig og konstant, og det er at det må være den riktige spilleren, sa Klopp.

Firer ikke på kravene

Liverpool-manageren uttalte tidligere i sommer at det ikke var planer om noen flere spillerkjøp, men skadesituasjonen har tvunget ham til å tenke annerledes. Han innrømmet at det hadde vært kjekt med en midtbanespiller til. 

– Vi jobber med dette, og så får vi se om noe skjer eller ei. Jeg vet ikke. Kriteriene endrer seg ikke. Det trenger ikke å være den samme spilleren, men det må være den riktige spilleren. Noen spillere er bare ikke tilgjengelige. Slik er det bare. 

– Jeg var den som sa vi ikke trenger en midtbanespiller, men nå trenger vi en midtbanespiller. Dere hadde alle rett, mens jeg tok feil. 

– Dersom vi foretar oss noe, så vil det være noe vi er 100 prosent overbevist om. Dersom vi ikke er overbevist om at det er riktig, så gjør vi det ikke. Slik er situasjonen, forklarte Liverpool-manageren.

Etter mandagens 2-1-tap for Manchester United er Liverpool helt nede på 16. plass i Premier League foran kampen mot Bournemouth lørdag. 

Liverpool - Bournemouth spilles på Anfield lørdag klokken 16.00, og blir vist direkte på V Sport Premier League og Viaplay.