Vil slutte å gå ned på kne neste sesong

Kapteinene skal ha diskutert saken.

De siste to årene har spillerne gått ned, stående på ett kne, før dommeren blåser i gang kampene. Slik markerer spillerne avstand mot rasisme og diskriminering.

Nå vil Premier League-stjernene slutte med gesten, fordi de føler at den har mistet sin kraft. Daily Mail rapporterer at saken ble diskutert på kapteinenes Premier League-møte torsdag i forrige uke.

Brentford sluttet tidlig med å gå ned på ett kne, og Bournemouth skal allerede ha bestemt seg for å ikke gjøre det neste sesong.

En gang i blant

Kapteinene representerer alle spillerne i de ulike klubbene på Premier League-møtene, og for Liverpools del er det derfor Jordan Henderson som er representert. Han er kjent for å ha sterke meninger i slike saker.

Premier League-sesongen starter på fredag, når Arsenal møter Crystal Palace på Selhurst Park. Ifølge Daily Mail er det noen spillertropper som så langt ikke har tatt stilling til saken, og nevner Newcastle United som et eksempel. De skal diskutere det på tirsdag.

Jevnt over skal det være støtte for å kun gå ned på kne i enkelte kamper, slik at det igjen vil ha sin kraft og mening når det blir gjort, heller enn ren rutine. Det kan være aktuelt at det gjøres kun i kamper som vises på TV i England, eller avgjøres kamp for kamp.