– Det hjelper å spille kamp hver tredje dag

Alisson ønsker det brutale kampprogrammet velkommen.

Qatar-VM fører til at gruppespillet i Champions League blir komprimert denne sesongen. Alle seks kamper skal spilles i løpet av en periode på åtte uker, og med ligafotball og landslagspauser i tillegg blir det et tøft program for de røde. 

Det mener Alisson bare er positivt. 

– Det hjelper å spille kamper hver tredje dag når det gjelder å finne stabiliteten. Man får ikke så mye tid til å tenke - det handler bare om å gjøre jobben. Man får ikke mye hvile, men det er sånn vi vil ha det, sier han. 

– Vi ønsker å spille store kamper både i Premier League og Champions League, så vi ser bare frem til denne perioden, sier målvakten til liverpoolfc.com.

Tegn til bedring

Brasilianeren mener laget løftet seg mot Everton selv om det bare ble poengdeling. 

– Vi forbedret oss mye i Everton-kampen sammenliknet med andre kamper. Resultatet var ikke det vi ønsket, men jeg er sikker på at de kommer i de neste kampene. Vi har fått trent nok og forberedt oss godt, så nå gjelder det bare å kjøre på, sier han.

Kveldens utfordring er av kjent slag - borte mot Napoli i Champions League. Den tidligere Roma-keeperen begynner å bli veldig vant til å møte de lyseblå, som ledes av en gammel kjenning i form av Luciano Spalletti. 

– De er i bra form og har en veldig god manager. Jeg kjenner Spalletti fra tiden i Roma. De har endret spillestil siden vi møtte dem for første gang i 2018 og har fått mange unge spillere med mye energi og talent. Vi vet at det blir vanskelig og at vi må gi alt for å få tre poeng, sier han.

Alisson legger til at Champions Leauge er noe helt spesielt. 

– Vi elsker Champions League og ser frem til denne kampen mot et lag vi har møtt noen ganger tidligere. 

Napoli - Liverpool har avspark klokken 21 og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.