– Jeg er ikke her for å skape overskrifter for deg!

Jürgen Klopp likte dårlig at han fikk spørsmål om han betraktet Napoli som en farlig by, fordi Liverpool FC på sosiale medier har advart sine supportere mot byen.

Alisson Becker og Jürgen Klopp svarte på spørsmål fra pressen i Napoli.

Alisson Becker er først ute

Om Alisson hadde en finger med i spillet i overgangen til Arthur

Alt skjedde så raskt, så jeg snakket først med ham den dagen han kom til Liverpool, og senere på treningsfeltet. Han er en utrolig fyr, og en fantastisk spiller. Han kommer til å gjøre det bra i Liverpool. Det er ikke lett å flytte fra et land til et nytt. Jeg har gjort det samme selv, ved å flytte fra Italia til England. Med hans holdninger og kvaliteter vil han gjøre det bra.

Om bare to seiere på seks kamper i ligaen, og at laget ikke har holdt nullen så ofte som ønskelig

Vi er ikke fornøyde i det hele tatt. Men vi må håndtere dette. Vi vet sesongen er lang. Sesongen har akkurat startet. Vi beholder fatningen, og jobber for å gjøre det bedre. 

Om hvor lang tid det tok å komme over tapet i finalen mot Real Madrid forrige sesong

Dagen etter finalen var det veldig vanskelig. Vi var frustrert over resultatet og at vi ikke vant trofeet. Men vi er profesjonelle spillere, som må håndtere slikt, selv om det er vanskelig. Som fotballspiller både vinner og taper du. Det var noe jeg lærte allerede som ung spiller. Da jeg sluttet meg til landslagstroppen etterpå tenkte jeg ikke mer på finalen.

Kan laget bruke skuffelsen i finalen til å ta et steg videre i år

Det kan være ekstra motivasjon, men vi trenger egentlig ikke det. Vi er i en vanskelig gruppe, og det er motivasjon nok i seg selv. Vi skal kjempe, og ta et steg om gangen.

Om at Napoli og Liverpool er favoritter i gruppen, og om Luciano Spalletti som var Alisson og Mohamed Salahs manager i Roma

Jeg likte å jobbe under Spalletti i Roma. Jeg lærte mye der.

Alle de fire lagene har en mulighet til å gå videre. Vi må gi 100 prosent, og forsøke å gå videre som gruppevinnere.

Om å møte Napoli

Vi er godt forberedt. Du prøver å lære så mye som mulig om motstanderen. Jeg kjenner Spalletti, men det er ingen fordel. Jeg vet hvilke kvaliteter Napoli-spillerne har. Unge og sultne spillere, som spiller med stor lidenskap.

Jürgen Klopp er på plass

Om at Thiago er tilbake i trening

Thiago har vært tilbake i trening to dager. Vi vet ikke hvor lenge han kan spille. Vi får se.

Om Jordan Hendersons skade

Han vil være tilbake etter de kommende landskampene tror jeg.

Om Arthur

Arthur har ikke trent skikkelig på en stund, så han må bli vant til det, så han er ikke klar til å spille en hel kamp ennå. Han gjør det bra, og gir alt på trening. Vi må være forsiktige med ham. Vi får se om vi kan benytte ham.

Om at det ikke har gått bra for Liverpool de tre tidligere gangene Klopp har vært der med Liverpool

Jeg har aldri vunnet her, verken med Dortmund eller Liverpool, men vi har gått videre med Liverpool. Jeg det tatt meg litt tid å bli en god manager. Napoli er veldig gode.

Om Luciano Spalletti

Mr Spalletti. Dersom jeg så så bra ut uten caps på som han gjør, ville jeg ikke ha brukt caps så ofte!

Om skadene til Curtis Jones og Fabio Carvalho

Da Curtis var ute tidligere var det et stressbrudd i skinnbenet. Det var helt bra, og ikke noe problem lenger, så han trente to ganger, og så kjente han det igjen.

Fabio har en kraftig lårhøne. Han kan gå som normalt nå, men han har ikke sjanse til å trene normalt. Jeg håper han blir klar til helgen, men jeg er ikke 100 prosent sikker

Om Napoli

De har et ungt lag, men de er alle gode spillere. Jeg er ikke 100 prosent sikker, men jeg mener det var litt bekymringer over spillerne som forlot klubben for ikke så lenge siden, men nå virker alt stabilt igjen. Napoli er et interessant prosjekt. God fotball. Intens. De er veldig gode. Spalletti er en god trener, og han er rolig og avslappet. 

Vurderer du Napoli som en farlig by, for i dag advarte Liverpools sosiale medier-konto mot byen

Dette er et flaut spørsmål. Du prøver bare å lage overskrifter. Du vet eksakt hva de snakker om. Jeg er ikke her for å skape overskrifter for deg. Jeg vil elske å bare dra på hotellet og konsentrere meg kampen.