– Du fikk meg til å forlate favorittklubben, og ødela karrieren min!

Det en gang så lovende Liverpool-talentet hudfletter sin tidligere agent.

Den tidligere Liverpool-junioren Bobby Duncan tar nå bladet fra munnen mot sin tidligere agent Saif Rubie, som han beskylder for å ha ødelagt karrieren hans.

Duncan, kanskje best kjent som Steven Gerrards fetter, var en svært lovende spiss da han forlot Liverpool under kontroversielle omstendigheter i 2019. Da hadde han nettopp gjort 20 mål på 43 kamper i sin eneste sesong på Merseyside.

Agent Rubie beskyldte tidligere sportsdirektør Michael Edwards for å drive psykisk mobbing av hans klient, ved å ikke la ham forlate barndomsklubben, og sa offentlig at Duncan aldri kom til å spille for Liverpool igjen. Den da 18 år gamle Duncan skrev kort tid senere under for Fiorentina, men angriperen klarte aldri å finne seg til rette i Serie A-klubben.

Rubie ble senere ilagt både en bot og en suspensjon av det engelske fotballforbundet for sine handlinger, og Duncan skilte lag med agenten etter overgangen til Fiorentina.

Etter en periode i Derby County spiller Duncan nå i spansk tredjedivisjon, for Real Blompedica Linense.

Trass i de alvorlige beskyldningene som Rubie rettet mot Liverpool FC hevdet agenten nylig på TalkSPORT at han rådet Duncan til å bli værende i klubben.

– Kan jeg fortelle dere noe om den konkrete saken? Jeg rådet ham faktisk til å bli værende i Liverpool. Dere må forstå en ting, noe som jeg har prøvd å fortelle dere, at min oppgave er å gjøre en best mulig jobb for dem som forteller meg at jeg skal hjelpe dem, om det er en spiller, en kjøpende klubb eller en selgende klubb. I denne konkrete saken, og dere kan velge å tro meg eller ei, mente jeg det var best for ham å bli i klubben. Det var ikke meningen, men det ble til slutt litt ampert med Liverpool, noe som var uheldig, uttalte Rubie.

Lover å avsløre alt når tiden er inne

I dag slår Duncan hardt tilbake mot sin tidligere agent på Twitter.

– Både du og jeg kjenner sannheten. Jeg hadde ikke noe jeg skulle ha sagt, da du valgte å ødelegge karrieren min ved å vende en lokal gutt bort fra favorittklubben sin. Du overlot til meg selv og min familie å redde stumpene av karrieren, skriver 21-åringen på Twitter.

– Ikke en eneste gang har jeg snakket om dette temaet i løpet av de fire årene som er gått, da jeg prioriterte å få karrieren min på rett kjøl igjen. Men likevel mener du at du har rett til å nevne mitt navn direkte på et radioshow. Sannheten vil bli fortalt av meg når tiden er inne.

– Jeg skulle aldri ha stolt på deg, og lagt karrieren min i dine hender. Jeg har fått en skikkelig lærepenge, og jeg håper også at du har lært en lekse, ellers kan det ødelegge karrieren til flere unge gutter.

– Men bare for å gjøre det helt klart, du ga meg aldri noen råd, da du tok avgjørelsen på egen hånd og gikk ut offentlig med den. Dermed var skaden allerede skjedd.