Vi fulgte pressekonferansen: Arthur blir trolig ikke å se mot Everton

Jürgen Klopp har møtt pressen før Everton-kampen.

Følg pressekonferansen i videoen over eller i livevinduet under.

Velkommen til pressekonferanse

Jürgen Klopp møter pressen før Merseyside-derbyet. Manageren er på plass klokken 14.30. 

Dagens temaer er ventet å bli Arthur og skadesituasjonen i tillegg til lørdagens kamp mot Everton. 

Klopp er forsinket

Noen minutter over tiden og vi venter fremdeles på Klopp. 

Nå er Klopp på plass - snakker om Arthur

Bedre sent enn aldri! 

Får spørsmål om Arthur blir klar til derbyet og hva han kan bidra med. 

– Jeg er veldig fornøyd med overgangen. Min informasjon er at han ikke blir klarert før i morgen og at han er klar til Napoli-kampen. 

– En veldig god fotballspiller. Spennende karriere så langt, og han er på vei inn i sin beste alder. Han gir oss rytme, har bra pasningsfot og er trygg og god med ballen. Han bestemmer rytmen i kamper og er god på små flater. 

– Det fungerte ikke hundre prosent i Juventus, men det ser jeg på som positivt fordi potensialet er der. Veldig fornøyd.

Henderson

– Vi har ikke fått resultatet av undersøkelsen. Vi vet ikke hvor lenge. Han spiller ikke i morgen. 

Nunez inn på laget igjen i et intenst derby?

– Uten det røde kortet for tre kamper siden ville han nok fått det nå! Men nå har han lært leksen. Vi har forsøkt å bruke tiden godt og hjelpe ham både fysisk og taktisk. Han har sett bra ut siste uken. Vi får se hva det betyr i morgen. 

– Diogo trente i går og kommer til å trene i dag, så får vi se om han er involvert i morgen. I så fall blir det første gang vi har fem angrepsspillere. 

Firminos form

– Noe annet «positivt» med situasjonen er måten Bobby har spilt. Timingen var perfekt, for han har funnet sin beste form. Jeg likte mye av United-kampen selv om ikke mange er enig med meg, og Bournemouth etterpå. Han er viktig for oss og er den Bobby vi kjenner. Du scorer ikke hundre mål om du har mange downperioder. 

Mange uavgjorte på Goodison

– Det har stort sett vært jevne kamper. En av seierne kom på overtid. Vi må kjempe, men spille fotball samtidig. Newcastle var en perfekt forberedelse fordi kampen var superintens. Den viste hva vi må være klare for. 

– Siden 2016 har jeg vært involvert i mange uavgjort, men kampene har vært ulike. Intense, med mye kjemping. Jo mer du kan spille fotball mellom slagene, jo mer sannsynlig er det å få med seg noe fra kampen. 

Nunez klar for å spille igjen

– Han er veldig glad for å være tilbake. Jeg har gitt ham et klask i nakken hver gang vi har high-fivet så han ikke glemmer. 

– Engelsken hans har ikke blitt så mye bedre, men han ser klar ut. 

Skadesituasjonen

– En muskelskade for Keita. Det samme for Ox. De kommer til å være ute en stund. Henderson vet vi ikke mer om foreløpig. 

– Calvin Ramsay er fremdeles ute, men nærmer seg stadig. Han har ikke trent ordentlig med oss ennå. 

– Thiago er nærmest av alle. I starten av neste uke vil han trene med laget igjen. 

– Ibou Konaté, wow, vi har fremdeles mange skader. Rundt landslagspausen er han tilbake.

Carvalho og Elliott sin vinnervilje

– I stadion er det vanskelig å ikke ha den innstillingen. Du kan høre støyen når vi får inn utlikningen. Så dro alle i samme retningen. Det er slik atmosfære vi vil ha. 

– Det er to karakterer og to skikkelige fotballspillere. De vil vinne, men de tar ansvar med ball i beina. Harvey var banens beste spiller den kvelden, det er sjelden kost for en spiller i den alderen. 

– Fabios innflytelse har vært strålende i hver kamp. Det er takket være dem. 

Det var det

Det var alt Klopp hadde å si på den åpne delen av pressekonferansen!