Kapteinen skal til undersøkelser i dagIndependent: Henderson kan miste fem kamper

Jordan Henderson fikk en kjenning i hamstringen mot Newcastle.

I det 71. spilleminutt i onsdagens dramatiske kamp mot Newcastle United, byttet Jürgen Klopp ut kaptein Jordan Henderson. Det var ikke et taktisk bytte, men et nødvendig bytte etter at 32-åringen hadde fått en kjenning i hamstringen.

– Vi har et nytt problem med «Hendo». Han kjente det i hamstringen, og det er åpenbart ikke til hjelp… sa Klopp til pressen etter kampen.

James Pearce i The Athletic rapporterer at Henderson skal på skann på torsdag for å få klarhet i skadeomfanget. Fra før er Thiago Alcantara, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain ute med skader, så alternativene på midtbanen er få.

I onsdagens kamp brukte han Fabinho, Henderson og Harvey Elliott fra start, mens James Milner, Curtis Jones, Stefan Bajcetic og Fabio Carvalho var alternativene på benken. Med kamp mot Everton allerede lørdag kl. 13.30, virker det lite sannsynlig at kapteinen blir klar til det.

The Independent skriver at Henderson kan være ute i tre uker. Da vil han miste fem kamper: Everton (B), Napoli (B), Wolverhampton (H), Ajax (H) og Chelsea (B), før det blir landslagspause.

Vi kan forvente en oppdatering rundt Henderson i løpet av torsdag, og senest på fredag når Klopp igjen møter pressen før ny kamp.