Krever at supportere får pengene igjen

Supporterforeningen er klar i sin tale.

Supporterforeningen FSA er klare på sitt krav om at supportere som har brukt penger på billetter og reise skal få refundert utgiftene etter at helgens Premier League-kamper ble utsatt som følge av dronning Elizabeths bortgang. 

FSA, som var kritiske til avgjørelsen om å sette fotballen på pause, krever at både togselskapene og fotballens myndighet sørger for at supportere får pengene igjen. 

«Dette er ikke tiden for å be supportere om penger for ting som ikke blir gjennomført», sier FSA-leder Malcolm Clarke ifølge Daily Mail.

Mens andre idretter har fortsatt som normalt og hedret dronningen på stadion, valgte hele den britiske fotballen å ta pause i forbindelse med landesorgen. Avgjørelsen ble tatt bare et døgn før den første kampen skulle ha vært spilt. 

Hva som skjer med kampene neste uke er ikke kjent. Liverpools hjemmekamp mot Ajax tirsdag ser ut til å gå som planlagt. Bortekampen mot Chelsea søndag står i fare for å bli utsatt da dronning Elizabeths begravelse er satt til dagen etter.