Legends of the North:Mark Gonzalez og Florent Sinama-Pongolle avgjorde

Manchester United-legendene gikk til pause med ledelse, men Liverpool slo knallhardt tilbake i den andreomgangen og vant på Anfield.

Liverpool Legends 2-1 Manchester United Legends

Akkurat som i den forrige landslagspausen var det duket for et skikkelig hatoppgjør i fine omstendigheter i ettermiddag. Liverpools legender møtte nemlig Manchester United foran et fullstappet Anfield. Det endte selvfølgelig med seier, selv om den satt langt inne.

Et mål av chilenske Mark Gonzalez og et mål av franske Florent Sinama-Pongolle avgjorde kampen for Liverpool, etter å ha ligget under til pause. De røde var det soleklart beste laget i den andre omgangen, og vant til slutt fortjent.

På banen kunne vi blant annet finne en norsk duo i Bjørn Tore Kvarme for Liverpool og Ronny Johnsen for Manchester United. Martin Skrtel var også tilbake på Anfield-matten etter at han la opp som fotballspiller i juni, men slovaken måtte ut med en hodeskade sent i kampen. Det var ikke noe nytt for de som husker midtstopperen godt fra sine Liverpool-dager.

Lagoppstillinger før kampen:

Liverpool (4-4-2): Jerzy Dudek - Bjørn Tore Kvarme, Stephane Henchoz, Martin Skrtel, Gregory Vignal - Maxi Rodriguez, Momo Sissoko, Xabi Alonso, Stewart Downing - Anthony Le Tallec, Andriy Voronin

Benken: Sander Westerveld, Fabio Aurelio, Djimi Traore, Glen Johnson, Salif Diao, Mark Gonzalez, Albert Riera, Luis Garcia, Robbie Keane, Florent Sinama-Pongolle

Manchester United (4-3-3): Raimond van der Gouw - Ronny Johnsen, Danny Pugh, Jaap Stam, Antonio Valencia - Michael Carrick, Darren Fletcher, Darron Gibson - Dimitar Berbatov, Fraizer Campbell, Karel Poborsky

Benken: Kevin Pilkington, Denis Irwin, Clayton Blackmore, Reece Brown, Roy Keane, Erik Djemba-Djemba

TILBAKE: Martin Skrtel la opp for noen få måneder siden og virket frisk på Anfield i ettermiddag.

TILBAKE: Martin Skrtel la opp for noen få måneder siden og virket frisk på Anfield i ettermiddag.

Dårlig uttelling

Etter en øredøvende applaus til spillerne og You'll Never Walk Alone var unnagjort ble ballen sparket i gang på Anfield. Det tok bare syv minutter før Dimitar Berbatov fant litt rom inne i Liverpools felt. Det endte som det har gjort ved flere anledninger tidligere.

1-0 til Manchester United etter et flott mål av bulgareren. Spissen med silkefoten fikk ballen inne i boksen og blåste ballen rett i krysset bak Jerzy Dudek. Polakken hadde ingen sjanse, men det gikk nok fint. Keeperen ble hyllet av Anfield-publikummet før kampstart.

Xabi Alonso og Momo Sissoko spilte godt som en duo på midtbanen, og sistnevnte kom til Liverpools første sjanse etter åpningsmålet. Dessverre endte headingen over mål. Maxi Rodriguez var også god i den første omgangen, og fintet United-forsvaret ut på ville veier. Dessverre ble det ikke nettsus for argentineren heller.

Anthony Le Tallec fikk også en sjanse helt på tampen av omgangen, men det ville seg ikke for Liverpools legender i den første omgangen. Det stod 1-0, litt mot spillets gang da spillerne gikk i garderoben.

Snudde kampen

Etter hvilen skulle det endelig gå for de røde. Robbie Keane fikk tak i en ball inne i Liverpools felt og sender en smart ball diagonalt inn mot Manchester Uniteds mål. Der stod Mark Gonzalez, som som ikke gjorde noen feil da han først fikk sjansen. 1-1 på Anfield.

De røde fortsatte å presse, og Manchester United fortsatte å bytte spillere i høyt tempo. Det var et spesielt øyeblikk da Roy Keane ble introdusert til Anfield-matten. Skys fotballekspert fikk ikke akkurat en varm velkomst av Liverpool-supporterne.

Ti slutt kom også 2-1 scoringen, signert av Florent Sinama-Pongolle! Luis Garcia sendte en ball inn mot 16-meteren for å finne Robbie Keane. United fikk klarert ballen, men bare ut til 16-meteren. Der stod franskmannen, som sendte ballen rolig til side for Van der Gouw i United-buret.

Liverpool hadde presset på i hele andre omgangen, og kunne scoret enda flere. Det kunne også United, men Sander Westerveld reddet Ronny Johnsens forsøk på et hjørnespark. Martin Skrtel måtte også ned for telling i slutten, men var på banen etter kampslutt.

2-1, og stemningen var veldig god på Anfield i ettermiddag. Det var nok et fin opplevelse for Liverpool-spillerne å være tilbake til stedet de en gang kalte sitt hjem. Sinama-Pongolle koste seg iallfall like etter matchvinnerscoringen: