Se høydepunktene fra Liverpools Premier League-kamper:Savner du ligafotballen allerede?

Liverpool har bare tatt ni poeng så langt i Premier League, men de røde har trossalt innkassert en tittel. Se høydepunktene fra alle Premier League-kampene og Community Shield-finalen her!

De røde startet sesongen med et skikkelig toppoppgjør mot Manchester City på Wembley. Darwin Nunez skulle debutere, men det skulle også Erling Haaland. Sistnevnte har uten tvil vist mest kvalitet i England så langt, men den dagen var det uruguayaneren som kunne juble da dommeren blåste i fløyten.

Den 31. juli var Liverpool den soleklart beste laget på banen i London, og et flott åpningsmål av Trent Alexander-Arnold sendte de røde til pause i ledelsen. Manchester Citys nysignering Julian Alvarez utlignet i det 70. minutt, men det var ingen tvil om hvem som ville det mest på Wembley den dagen.

En Mohamed Salah-straffe og et mål av Darwin Nunez på overtid gjorde at Liverpool og Jürgen Klopp tok sitt første trofé denne sesongen.

Se høydepunktene fra Community Shield-finalen under:

Tre kamper, et poeng

Liverpool-supporterne var i himmelen. De røde hadde allerede tatt en tittel før august var i gang, og Darwin Nunez hadde scoret sitt første mål. Få hadde nok forventet at starten på august skulle bli så tunge, med Fulham, Crystal Palace og et vaklende Manchester United-lag i seriens tre første kamper.

Det startet mot Fulham på Craven Cottage. Opprykkslag, jublende hjemmesupportere og et heltent London-lag ble for mye for et vaklende Liverpool-forsvar. Til pause stod det 1-0, signert Aleksandar Mitrovic. I den andre omgangen byttet Klopp inn Nunez og Elliott, noe som fikk litt fart på Henderson og co. Det endte i Nunez sin andre scoring kjapt, men optimismen skulle ikke vare lenge.

Åtte minutter senere gikk Aleksander Mitrovic i bakken i Liverpools felt og straffesparket var et faktum. Virgil Van Dijk, som aldri lager straffer imot, var synderen. 2-1 og Liverpool presset på. I det 80. minutt skulle de røde på uttelling fra Mohamed Salah, og det burde kanskje blitt tre poeng. Det ble med det ene, og sesongen hadde ikke startet som håpet.

Se høydepunktene fra Fulham v Liverpool under:

Den vonde trenden fortsatte for de røde i kampen mot Crystal Palace på Anfield. De røde var soleklart best, men det var Wilfried Zaha som åpnet scoringskontoen. Igjen hadde Liverpool sluppet inn det første målet, og ting ble ikke bedre da Darwin Nunez pådro seg et høyst fortjent rødt kort et kvarter inn i den andre omgangen.

Men de røde ble faktisk bedre etter det røde kortet. Luis Diaz var på jobb, og bare minutter etter utvisningen stod det 1-1. Kampen levde, og Liverpool var best. Det holdt likevel ikke denne kvelden heller. 1-1, og fire poeng tapt allerede. Liverpools spill var likevel ganske godt.

Se høydepunktene fra Liverpool - Crystal Palace under:

Så kom kampen alle pekte seg ut da terminlisten ble offentliggjort. Manchester United - Liverpool, og hjemmelaget stod med to strake tap under sin nye manager, Erik Ten Hag. Alt lå til rette for et nedsabling, slik som i forrige sesong, men det var et tafatt og uinteressert Liverpool-lag som stod på gressmatten på Old Trafford.

1-0 Jadon Sancho, 2-0 Marcus Rashford, og brådden var tatt ut av Liverpool. De røde skapte nok sjanser til å ta poeng, og utlignet med Salah med ti minutter igjen, men heller ikke i den tredje serierunden kom den første trepoengeren. 

Se høydepunktene fra Manchester United - Liverpool under:

9-0 og syv poeng

Så kom den foreløpige kampen som har reddet Liverpools sesongstart litt. Bournemouth ventet på motsatt side, og det var et rødt lag som skulle slå tilbake etter tapet mot Manchester United en liten uke i forveien. Det endte bra, men man forventet kanskje ikke slike sifre?

Roberto Firmino x2, Luis Diaz x2, Fabio Carvalho, Harvey Elliott, Trent Alexander-Arnold og Virgil Van Dijk ville alle stå på scoringslisten da dommeren blåste av kampen på Anfield. De røde hadde slått sørkystklubben med rekordsifre, og Scott Parker måtte gå dagen etter. Roberto Firmino, som var kritisert, leverte også fem målpoeng!

Se høydepunktene fra Liverpool - Bournemouth under:

Så var det også klart for en midtukerunde i Premier League. Også denne kampen ble spilt på Anfield, fire dager etter 9-0 seieren. I den første omgangen virket Liverpool å være tilbake i stilen som ikke hadde fungert i de første kampene. Firmino og co presset, men det var Alexander Isak som sendte Newcastle i ledelsen rett før pause.

Et heltent Liverpool-lag kom ut igjen etter hvilen og kjørte til tider over et lavtsittende Newcastle-lag. I det 61. minuttet fikk Firmino endelig uttelling. 1-1, og håpet om tre poeng levde. Det så likevel ut til å ende i en ny, svak poengfangst på Anfield, men plutselig dukket Fabio Carvalho opp på en corner i det 98. minutt. Bildene taler for seg selv!

Se høydepunktene fra Liverpool - Newcastle under:

Det er en stund siden sist, men for to helger siden var det Merseyside-derby i strålende sol i Liverpool. De røde hadde vunnet to strake kamper i Premier League, og ingenting annet enn seier mot byrival Everton var godt nok på Goodison Park. 

Kampen ble dessverre mye jevnere enn det de fleste håpet på. Alisson hadde en fantastisk kamp, og kanskje bare Jordan Pickford var enda bedre. Det endte 0-0, men det var kanskje en av Premier Leagues aller mest underholdene 0-0 kamper.

Se høydepunktene fra Everton - Liverpool under:

De røde har også spilt to kamper i Champions League før landslagspausen kom. Et stygt 1-4 tap mot Napoli i Italia ble heldigvis fulgt opp med en sterk 2-1 seier mot Ajax på Anfield. Nå venter det to kamper mot Rangers etter landslagspausen.

I Premier League venter Brighton på hjemmebane, Arsenal på bortebane og Manchester City på hjemmebane. Det er ingen tvil om at de neste 4-5 kampene vil bli ekstremt viktig for hvordan resten av sesongen blir seende ut.

Vi håper på litt bedre poengfangst i Premier League etter landslagspausen er forbi, og det er ingen tvil om at Liverpool kan, hvis de vil.