Thiago er tilbake i full trening

Gode nyheter foran kampen mot Napoli.

Thiago Alcantara er tilbake i full trening etter å ha gått glipp av nesten en måned med fotball på grunn av et hamstringproblem. Det melder Liverpool Echo.

Midtbanespilleren ble byttet ut etter 51 minutter av 2-2-kampen mot Fulham på Craven Cottage den 6. august, med en hamstringskade i venstre lår.

Jürgen Klopp antydet i forrige uke at 31-åringen ikke var langt unna å være tilbake på treningsfeltet, og at målet var å gjenoppta treningsarbeidet i starten av denne uken.

Kan bli inkludert i troppen mot Napoli

Mandag var Thiago å se på treningsfeltet igjen, og han kan dermed bli inkludert i Liverpool-troppen til sesongens første Champions League-kamp, på San Paolo i Napoli onsdag kveld.

Det passer svært godt for Klopp å ha Thiago tilbake, da han har midtbanespillerne Jordan Henderson, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain ute med med skader, og Fabio Carvalho er også tvilsom til Napoli-kampen etter at han fikk en lårhøne i det målløse Merseyside-derbyet på lørdag.

Klopp kan også fryde seg over å ha Joel Matip og Diogo Jota tilbake igjen. Begge spilte de ti siste minuttene av lokaloppgjøret mot Everton.

Arthur Melo, som Liverpool signerte på lån fra Juventus i forrige uke, er et alternativ på midtbanen mot Napoli.