Vil trolig finne seg en ny klubb i vinter

Luis Suarez er ikke kommet for å bli i barndomsklubben.

I sommer valgte Luis Suarez å signere for barndomsklubben Nacional i Uruguay etter at kontrakten med Atletico Madrid gikk ut, og 35-åringen har bidratt godt til at laget er nummer to på tabellen med seks runder igjen av ligaen denne sesongen. 

Comebacket var imidlertid aldri planlagt å være av det langvarige slaget, ifølge Nacionals president Jose Fuentes. Suarez føler han har mer å gi på den store scenen. 

– Når sesongen er over i Uruguay kommer Suarez til å dra igjen. Det har vært avtalen hele veien, sier Fuentes ifølge Mirror.

– Det var flott at han valgte å komme hit, men nå velger jeg å si dette for å dempe forventningene til supporterne. Suarez kommer til å dra. Det er han klar på, sier Fuentes. 

Premier League?

Den tidligere Liverpool-spissen har vært i bra form for Nacional, der han har scoret fire mål på åtte ligakamper. I vinterens VM i Qatar vil han trolig danne spisspar med Darwin Nunez for Uruguay, før han vil forsøke å finne seg en ny klubb i januarvinduet. 

Mirror utelukker ikke at det blir en klubb i Premier League - og kanskje er Steven Gerrards Aston Villa fremdeles en aktuell destinasjon. 

«Villa ble linket til Suarez etter at han forlot Atletico Madrid, men hvor mye av det som bare var ønsketenkning etter Steven Gerrard og Philippe Coutinhos gjensyn kan diskuteres», skriver avisen. 

Andre klubber som nevnes er Ajax, Marseille, Nice og ikke minst Wolves. Sistnevnte hentet nylig Diego Costa, og sammen med Suarez kunne han dannet et spisspar som må kunne beskrives som farlig - bokstavelig talt. 

Suarez avslørte i august at han hadde slått av en prat med Liverpool-spiss Nunez etter det røde kortet mot Crystal Palace. Om de to får danne spisspar på Anfield er vel likevel heller tvilsomt.