The Times:Darwin Nunez tvilsom til Brighton-kampen

Uruguayaneren har stått over flere treninger denne uken.

Paul Joyce i The Times melder at problemene tårner seg opp for Jürgen Klopp og Liverpool foran kampen mot Brighton på lørdag. Siste skudd for baugen er at Darwin Nunez er tvilsom til kampen på sørkysten, etter at uruguayaneren har stått over flere treningsøkter denne uken.

Det er ikke spesifisert hvilke problemer Nunez har, men det indikeres ifølge Joyce at problemene ikke er veldig alvorlige. Men det er ikke sikkert han rekker kampen mot Brighton på lørdag.

Nunez gjorde sitt tiende mål for sesongen i 2-2-kampen mot Wolverhampton sist helg, og hans fravær vil skape problemer når Klopp skal komponere angrepsrekka til lørdagens ligakamp på sørkysten.

Luis Diaz og Diogo Jota er som kjent ute med langtidsskader, og Roberto Firmino er heller ikke tilbake i trening etter at han fikk et spark i baksiden av den ene leggen like før jul.

Gakpo på topp?

Dersom Nunez ikke rekker lørdagens kamp, tror Joyce at Cody Gakpo kan få en mer sentral rolle i angrepsrekka i det som blir hans Premier League-debut.

Mohamed Salah vil da spille ute til høyre, mens Fabio Carvalho, Harvey Elliott og Alex Oxlade-Chamberlain kan være kandidater til å ta den tredje plassen i angrepet.

Liverpool ligger på sjetteplass i Premier League, sju poeng bak Manchester United som innehar den viktige fjerdeplassen. Etter lørdagens kamp mot Brighton skal Liverpool ut i omkamp i FA-cupen mot Wolverhampton, før de røde er vertskap for Chelsea på Anfield.