Alisson kritisk til lagets innstilling og det som skjedde foran ham på banen

Alisson Becker kritiserer innstillingen til sine lagkamerater etter tapet i Madrid.

Alisson Becker ble av Liverpool.no kåret til Liverpools klart beste spiller i 1-0-tapet for Real Madrid onsdag kveld. Brasilianeren var da også godt fornøyd med sin egen innsats, men han var ikke spesielt imponert over det som skjedde foran ham på banen.

Liverpool-keeperen ga i et intervju med TNT Sports uttrykk for at han ikke var fornøyd med innstillingen til sine lagkamerater, og uttalte at det var mye som manglet i Liverpools prestasjon på Santiago Bernabeu.

Etter å ha tapt hjemmekampen 5-2, klarte ikke de røde å utføre det mirakelet lagets supportere håpet på i den spanske hovedstaden. Keeper Alisson var tydelig skuffet over at hans lag ikke klarte å prestere bedre enn de gjorde da de tapte 1-0 i Madrid.

– Jeg bærer Liverpools drakt, og skal spille mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Det minste jeg kan gjøre er å yte mitt beste. Slik tenkte jeg, og jeg mener jeg gjorde mitt beste. Jeg drar herfra med god samvittighet. Men som lag må vi gjøre mye mer enn dette, sa Alisson i intervjuet gjengitt av Liverpool Echo.

Vil ikke bruke skader som noen unnskyldning

– Denne sesongen har vært en berg- og dalbane, og det har vært grunner til det. Vi har hatt skader, men de liker vi ikke å snakke om i fotball. Vi skal ikke bruke skadene som noen unnskyldning, men det er ikke tvil om at de har svekket oss. Men nå har vi bare en spiller ute med skade, så det er ingen unnskyldning lenger. Det har vært slik i over en måned nå.

Med Luis Diaz på vei tilbake er den skadede spilleren Alisson tenker på trolig Thiago Alcantara. Intervjuet ble gjort før det ble kjent at Stefan Bajcetic er ute for sesongen.

– Vi spilte en fantastisk, helt utrolig kamp mot Manchester United. I neste kamp går vi på et uforklarlig tap mot Bournemouth. Jeg vil ikke si vi spilte dårlig mot Real Madrid, men vi spilte likevel ikke godt nok til i det minste å få uavgjort i returoppgjøret. Innstillingen var ikke riktig, og det var mye som manglet fra vår side, slo brasilianeren fast etter at Champions League-exiten var et faktum.

Alisson leverte fire klasseredninger i tapet for Real Madrid, men klarte ikke å stoppe scoringen til Karim Benzema. Han ble som den eneste belønnet med en åtter på Liverpool.no sin spillerbørs, og på folkebørsen endte han opp med et snitt på 8,59.