– Det er vanskelig å tro at vi allerede har kommet så langt

Liverpool FC har kommet med en oppdatering i forbindelse med utbyggingen av Anfield Road Stand.

Neste sesong skal Anfield ha en kapasitet på 61.000 tilskuere når den nye Anfield Road Stand står klar - den andre store utbyggingen av de rødes storstue i regi av FSG. 

Torsdag har Liverpool FC lag ut en video og noen ferske bilder der en drone tar oss med på innsiden av den enorme konstruksjonen. 

Dronebildene tar oss med gjennom tre etasjer som skal huse nye hospitality-områder på stadion, mens det på bakkeplan vil bli et utvidet område for supportere. 

Den nye Anfield Road Stand sørger for 7000 nye seter på stadion fra og med neste sesong. Det nye taket er under bygging samtidig som det gamle taket fremdeles er der. Det skal fjernes når inneværende sesong er over. 

Har kommet langt

Visepresident i klubbens stadionavdeling, Paul Cuttill, sier til liverpoolfc.com at det er veldig tilfredsstillende at prosjektet har gått på skinner halvannet år etter at det blir satt i gang. 

– Det er vanskelig å tro at vi har kommet så langt, og fremgangen er bemerkelsesverdig. Enda mer imponerende er det at arbeidet har pågått samtidig som vi har spilt 50 kamper for fulle tribuner og i tillegg gjennomført tre konserter i perioden, sier han.

Cuttill sier alt er i rute til åpning ved sesongstart i august. 

– Vi klarer nesten ikke vente med å ønske enda flere supportere velkommen på Anfield, og atmosfæren kommer til å bli bedre enn noen gang.