Diaz har ikke vært tilbake i full trening ennå

Det virker lite sannsynlig at han kommer til å være i troppen til helgens kamp.

Onsdag meldte den colombianske journalisten Diego Rueda at Luis Diaz kunne være med i troppen mot Bournemouth på lørdag.

David Lynch melder for Football Insider at det virker lite sannsynlig. Liverpool-spillerne fikk fri mandag og tirsdag etter storseieren mot Manchester United på søndag, og da laget var tilbake på AXA Training Centre på onsdag, var ikke Diaz i full trening sammen med lagkameratene. 

På torsdager er ofte klubbfotografene John og Andy Powell fra Getty Images tilstede på AXA Training Centre, så det skal ikke utelukkes helt at vi kan se et bilde av ham i kveld.

Nærmer seg

Det har tidligere blitt sagt at han vil trene med laget igjen denne uken. Lynch skriver videre at Liverpool ikke kommer til å ta noen sjanser med ham. Det så ut som 26-åringen var tilbake for fullt i vinter da de røde reiste til Dubai på treningsleir, men da slo han opp igjen kneskaden og har vært på sidelinjen siden det, og derfor vil klubben være tålmodig for at det ikke skal skje igjen.

Diaz har vært med på oppvarmingsøvelsene ute på gresset sammen med lagkameratene, men har så langt ikke trent for fullt. Målet skal være at han er tilbake i full trening neste uke. Da kan han tidligst involveres borte mot Real Madrid på onsdag – men mer sannsynlig vil det være at han får litt bedre tid på seg og er tilbake for fullt i de to siste månedene av sesongen etter landslagspausen.

Diaz skadet seg mot Arsenal 9. oktober, og har mistet 28 kamper. Colombianeren har 10 mål og seks målgivende på sine 38 første kamper for de røde.