Gomez og Bajcetic boardet flyet - men en sentral brikke er blitt syk

Stefan Bajcetic var ikke å se på bildene fra dagens trening, men han gikk ombord i flyet til Madrid sammen med sine lagkamerater.

Da Liverpool kjørte sin siste treningsøkt før returkampen mot Real Madrid på treningsanlegget i Kirkby tirsdag ettermiddag, glimret midtbanespillerne Stefan Bajcetic og Jordan Henderson med sitt fravær under den åpne delen av økten, som ble vist på Liverpool FC sine sosiale medier.

Henderson er syk

Bajcetic gikk imidlertid ombord i flyet til Madrid sammen med den øvrige Liverpool-troppen, men Henderson var ikke å se på noen av bildene av Liverpool-spillerne som boardet flyet på John Lennon Airport i ettermiddag.

Liverpool.no-spaltist David Lynch skriver for Football Insider at det er sykdom som gjør at Henderson ikke er med flyet til Spania. Samme mann melder at Bajcetic sto over dagens trening på grunn av en skade, men denne skaden synes da ikke mer alvorlig enn at 18-åringen er aktuell for troppen i morgen kveld.

En som var tilbake i trening i dag var Joe Gomez. Midtstopperen hadde vært ute med en hamstringskade siden det forrige oppgjøret mot Real Madrid for tre uker siden, og har stått over Liverpools fire siste kamper. Nå virker det som han er fit for fight igjen, da Gomez også var blant spillerne som satte seg på flyet til Madrid.

Gomez sin midtstopperkollega, Nat Phillips, trente sammen med sine lagkamerater i dag, men var ikke på bildene av spillerne som gikk ombord i flyet.

SKADEFRI: Joe Gomez virker å være klar for spill igjen.

SKADEFRI: Joe Gomez virker å være klar for spill igjen.

Arthur ikke i Champions League-troppen

En som trente sammen med sine lagkamerater på AXA Training Centre i dag var Arthur Melo, men brasilianeren er ikke med til Spania av den enkle grunn at han ikke ble inkludert i Liverpools Champions League-tropp for andre halvdel av sesongen.

Dersom Jürgen Klopp må klare seg uten Henderson på Santiago Bernabeu onsdag kveld, vil hans alternativer på midtbanen være Stefan Bajcetic, Fabinho, Naby Keita, James Milner, Curtis Jones, Harvey Elliott og Alex Oxlade-Chamberlain.

Real Madrid - Liverpool spilles på Santiago Bernabeu onsdag klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play

MED TIL MADRID: Rhys Williams og Alex Oxlade-Chamberlain går ombord i flyet.

MED TIL MADRID: Rhys Williams og Alex Oxlade-Chamberlain går ombord i flyet.