Mike Gordon jobber med Liverpool FC igjen

Fenway Sports Group-presidenten og Jürgen Klopp har hatt et veldig nært og tett forhold.

Da meldingene kom om at Fenway Sports Group (FSG) var åpne for å selge Liverpool FC i november, kom det frem at FSG-president Mike Gordon ikke lenger skulle være involvert i den daglige driften av klubben.

Han hadde gitt arbeidsoppgavene videre til daglig leder Billy Hogan, og skulle jobbe med andre ting, deriblant et salg av deler eller hele LFC.

Nå har det skjedd ting – eller kanskje heller at det ikke har skjedd ting – som gjør at ting har forandret seg. De siste ukene har John W. Henry sagt at det ikke er aktuelt med et fullt salg av klubben, og nå er også Gordon mer involvert i driften igjen.

I et intervju med Liverpool Echo denne uken, så sa Henry dette om Gordon:

– Mike er fortsatt fullt forpliktet til klubben. Han hadde seg en periode borte en stund denne vinteren, men er langt unna å pensjonere seg, sa Henry.

Mer involvert

Paul Joyce i The Times fulgte opp med å skrive at Gordon nå er mer involvert i klubbdriften igjen. 

Jürgen Klopp fikk spørsmål om situasjonen rundt Gordon, som han har jobbet veldig godt sammen med, på dagens pressekonferanse.

– Det gir mening at dersom Mike Gordon ønsker å si noe om det, så er det ham dere bør spørre. Jeg har nummeret hans, sa Klopp.

Det er når Gordon har kommet på banen og involvert seg at det har skjedd ting, og Liverpool har tatt de store avgjørelsene med kontrakter og signeringer. Som i april i fjor, da han kom til Merseyside og overtalte Klopp til å signere en ny kontrakt. At det er en klar og god kommunikasjon mellom manager og eierne kan bare være positivt inn mot et så viktig overgangsvindu som Liverpool står foran til sommeren.