– Nå må vi bare prøve alt det vi kan mot Real Madrid

Liverpool har et vanvittig vanskelig utgangspunkt – men skal gi det et forsøk

Neste uke reiser Liverpool til Madrid, for å møte et Real Madrid-lag som kom til Anfield og vant 5-2. De røde må ta igjen tre mål på den regjerende Champions League-mesterens egen hjemmebane.

Det er kanskje en umulig oppgave, men det betyr ikke at de røde ikke kommer til å prøve.

– Nå har vi bare én kamp igjen før landslagspausen, og det er en enorm kamp for oss. Det er en kamp der vi vil være nødt å gjøre noe spesielt, så alt fokuset vårt må nå være på Real Madrid-kampen, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

Optimismen ville kanskje vært større dersom det som skjedde på Vitality Stadium på lørdag aldri hadde skjedd, men det vil komme et forsøk, og de røde har nå tre uker til neste ligakamp.

– Det gjør at vi kan legge igjen alt vi har i den kampen, vel vitende om at vi har god tid etterpå til å restituere oss. Nå handler det om å gi absolutt alt der i et forsøk, og gå «all out», og det er det vi kommer til å gjøre. Det er viktig at vi gjør det. Etter det skal vi bli klare for den viktige sesonginnspurten, sier Alexander-Arnold.

Real Madrid vant sin generalprøve 3-1 på lørdag, hjemme mot Espanyol. Karim Benzema var ikke med i den kampen, men Carlo Ancelotti har sagt at veteranen kommer til å bli klar til onsdag.

– Uakseptabelt

24-åringen startet lørdagens skuffende bortekamp mot Bournemouth, og skapte noen store sjanser innledningsvis før alt begynte å gå galt.

– Vi skapte sjanser, og hadde sjanser til å score men gjorde det aldri, og så fikk vi målet annullert. Vi startet positivt, men de tok luften ut av det, og gjorde det vanskelig for oss å bygge et momentum. De sinket spillet og fulgte kampplanen sin, og så scoret de målet. Det er en av dem… Det burde vært unngått, og det er veldig skuffende å se tilbake på, sier han.

– Dette er den tiden av sesongen der alle vet hva de kjemper for, og Bournemouth er i en nedrykkskamp, så de kjemper for overlevelse. Men alle lag i ligaen kjemper for noe, så det betyr mye å vinne tre poeng. Når jeg ser tilbake på det nå, så ønsket de det mer enn oss, og det er uakseptabelt. Vi må sørge for at noe slikt ikke skjer igjen, sier høyrebacken.

Real Madrid - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.