Spillerbørs og folkebørsNår laget fungerer så dårlig mot tabelljumboen, må i det minste den første straffen for sesongen settes på mål

Liverpool startet bra – så gikk alt galt på Vitality Stadium.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

Er våken og kommer og raskt ut for å gjøre vinkelen vanskelig da Ouattara kom alene. Er også trygg og god ellers og kan ikke klandres for 1-0-målet.

Trent Alexander-Arnold4

En veldig merkelig kamp av scouseren. Starter så bra, med en glimrende corner som Virgil header og reddes på streken, og er god i kombinasjonsspillet. Så kommer det en halvveis klarering, halvveis pasning, som fører til Bournemouth første sjanse, og derfra og ut virker han utrygg. Det var som at mye av selvtilliten forsvant. Tas av banen etter 66 minutter.

Virgil van Dijk5

Leder ut Liverpool som kaptein, men er mye mer involvert negativt enn han skulle ønske. Bør så definitivt score to mål i førsteomgangen – og defensivt sliter han veldig med de fysisk tøffe Bournemouth-spillerne. Får løpt opp og stoppet noen farligheter, men dette var ikke på det nivået vi er vant med.

Ibrahima Konaté5

Må dekke mye rom og gjøre mye jobb bak van Dijk i dag. Kaster seg inn i duellene og har ikke helt hell med dommeren, Var lenge den tryggeste av stopperne i dag, men også han er langt unna sitt bestenivå, og mot slutten var det Konaté som så mest usikker ut.

Andy Robertson5

Bursdagsbarnet var nær ved å gi Liverpool ledelsen etter en strålende Virgil-pasning. Avslutningen var også god, men Neto var nede og reddet. Bournemouths scoring kommer fra hans side, og han kunne gjort en bedre jobb mot Ouattara.

Harvey Elliott5

Ser ut til å være full av selvtillit de første 20 minuttene, men når Liverpool gir fra seg initiativet er også Elliott av de svakeste. Får det tøft i duellene med veldig fysisk tøffe midtbanespillere, og klarer ikke å være så skapende som vi gjerne skulle se ham være igjen etter søndag. Tas av til pause.

Fabinho6

Får mye å gjøre på den sentrale midtbanen i dag, og det fungerer sånn halvveis. Er ikke Liverpools svakeste, men en skulle gjerne sett at en veteran som ham tok mer tak i det når baklengsmålet kom og selvtilliten så ut til å forsvinne. Tas av banen etter 66 minutter.

Stefan Bajcetic6

18-åringen kommer greit fra det i duellene med veldig fysisk sterke midtbanespillere. Har en litt annen type rolle enn da han først kom inn på laget. Tas av banen etter 87.

Mohamed Salah4

Dette har vært en bane der han har scoret fem mål på tre kamper før dagens kamp, men i dag var han veldig lite involvert. Når Liverpool endelig får straffe, for første gang siden april i fjor, så setter han den langt til side for mål... En veldig skuffende kamp fra mannen det har handlet så mye om denne uken.

Cody Gakpo5

Får ballen i nettet tidlig, men var litt utålmodig og inne for tidlig, så offsiden er det ingenting å si på. Er av dem som starter veldig positivt, for så å forsvinne mer og mer utover. Den mest involverte og beste av de tre angriperne som startet, uten at det sier så mye... Kommer til en avslutning helt på slutten, men også den går over mål.

Darwin Nunez4

Darwin vil alltid mye, og innsats og en som prøver vil du alltid få, men i dag var det veldig lite som fungerte. Kan ikke klage for mye på at han er av de tre som tas av banen etter 66 minutter.

Diogo Jota6

Kommer inn for Harvey Elliott til pause. Går rett i angrep og sender i vei en god avslutning som Neto må ut i full strekk på. Er den som header da Smith blokkerer med armen og de røde får straffespark.

James Milner

Kommer inn for Trent Alexander-Arnold etter 66 minutter, og slår med en gang det innlegget som fører til straffesparket

Roberto Firmino

Kommer inn for Darwin Nunez når Liverpool desperat trenger mål. Klarer ikke å involvere seg skikkelig mot et veldig dyptliggende hjemmelag.

Jordan Henderson

Erstatter Fabinho de siste 23 minuttene og overtar kapteinsbindet.

Fabio Carvalho

Kommer inn de siste tre minuttene når Liverpool er desperate etter en utligning.

Jürgen Klopp6

Det var ikke så mye å si på laguttaket – der en forkjølet Henderson ble erstattet av Bajcetic. Det så også så lovende ut fra start, før laget falt tilbake på gamle synder. Bytter ut Elliott til pause for å få mer trykk, og gjør et trippelbytte etter 66 minutter. Carvalho helt på tampen blir det siste desperate forsøket. En veldig, veldig skuffende kamp, men det er vanskelig å si hva mer manageren kunne gjort med uttak og bytter.