Alisson har fått en kraftig lønnsøkning

Alisson Becker er nå klubbens tredje best betalte spiller.

Alisson Becker var Liverpools beste forrige sesong, og har også startet årets sesong strålende. 30-åringen er under kontrakt med de røde frem til sommeren 2027, etter han signerte for seks nye år i 2021.

Det har ikke vært kjent hva brasilianeren tjener i avtalen han signerte for to år siden, men James Pearce i The Athletic skriver at han fikk en kraftig lønnsøkning i sommer etter at en klausul i avtalen hans ble utløst.

Han skriver videre at det nå kun er to spillere i klubben som tjener mer enn målvakten.

Det er Mohamed Salah, som skal være på 350 000 pund i uken i grunnlønn på kontrakten han signerte i fjor sommer, og Virgil van Dijk som signerte en kontrakt frem til sommeren 2025 for to år siden, som skal være på rundt 220 000 pund i uken.

Etter prestasjonene forrige sesong er det vanskelig å argumentere imot at det er fortjent at Alisson nå er klubbens tredje best betalte spiller.

Seriøs interesse fra Saudi-Arabia

Alisson Becker var en annen spiller som ble linket til Saudi-Arabia i sommer, og i midten av august ble det meldt at Al-Nassr hadde sett seg ut målvakten. Det er klubben der Sadio Mané og Cristiano Ronaldo spiller.

Ifølge The Athletic var interessen fra Saudi-Arabia reell, men at eierne skal ha gjort det klart at de ikke var villig til å høre på bud.

Flere av Alissons nære venner på privaten har vært på flyttefot. Fabinho og Roberto Firmino har reist til Saudi-Arabia, Fred har forlatt Manchester United og gått til Fenerbahce, og i fjor sommer dro Fernandinho fra Manchester City til Athletico Paranaense i hjemlandet og Gabriel Jesus til Arsenal. Pearce skriver heldigvis at Alisson er lykkelig og trives i klubben.

– Jeg skal prøve å få så mange minutter som jeg kan denne sesongen

– Jeg skal prøve å få så mange minutter som jeg kan denne sesongen

Ben Doak er del av Liverpools førstelagstropp denne sesongen.

Nyheter 14.sep 09:29
Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Evighetsmaskinen kan bekle flere roller

Dominik Szoboszlai har gjennom sesongstarten og landslagspausen vist at han er i stand til å bekle flere roller.

Innsikt 12.sep 18:47