Spillerbørsen og folkebørsen etter 5-0 mot Manchester United: Søndag kveld er fristen for å stemme på årets Ballon d’Or. Da leverte verdens beste spiller til 10 på børsen

Vår spillerbørs etter den historiske seieren på Old Trafford.

Alisson Becker8

Slipper inn én ball – men det går helt fint når Ronaldo er offside. Må gjøre en redning når Greenwood skyter uventet, men har ellers en veldig rolig dag.

Trent Alexander-Arnold9

Alexander-Arnold og Old Trafford har ikke alltid vært verdens beste kombinasjon, men denne gang var ikke Marcus Rashford noe problem. Også fantastisk offensivt.

Ibrahima Konaté8

Det var nok mange som var skeptiske til at Konate skulle komme inn til sin tredje kamp i Liverpool-karrieren mot Cristiano Ronaldo og co – men det var det ingen grunn til. Franskmannen var strålende.

Virgil van Dijk8

Spiller en stor kamp. Vinner det han må av hodedueller mot Ronaldo så lenge de er med i kampen, men det var ikke lenge… Står bakerst og strør rundt seg.

Andy Robertson8

Det var deilig å se Robertson komme løpende ned til Salah for å feire 5-0 (!)-målet, og gi klar beskjed om å kjøre på videre og knuse dem. Robertson spilte en stor kamp..

Jordan Henderson9

For en målgivende til 5-0-målet – ren Steven Gerrard-klasse. Men det var ikke det eneste. Kapteinen var strålende i dag, og sto frem som en stor leder mot et lag som mangler akkurat dét.

James Milner

Må ut tidlig med skade. Gjør sakene sine ryddig og bra før det – og ville nok satt inn 2-0-målet om ikke Jota kom han i forkjøpet.

Naby Keita9

Spiller sin beste kamp i Liverpool-drakten før han blir kvestet av Paul Pogba. Pogba fikk rødt kort, mens Keita måtte av på båre. Før det hadde han mål og målgivende, og hadde presset United-spillerne til feil på feil. Veldig involvert – knallgod. Forhåpentligvis er det ingen alvorlig skade.

Mohamed Salah10

Målgivende, tre scoringer på Old Trafford som førstemann uten United-drakt – samme dag som avstemmingen til Ballon d’Or stenger… Den egyptiske kongen kunne ikke hatt en bedre dag! Gi ham den kontrakten!

Roberto Firmino8

Jürgen Klopp har brukt mye tid på å snakke om Firmino før denne kampen, og om hvor viktig han er selv når han ikke scorer. I dag er et prakteksempel. Gjør en glimrende kamp.

Diogo Jota9

Jota trives på Old Trafford. Han scoret her i fjor, og han gjør det igjen i år. Mål og målgivende, alltid på farten, alltid tilgjengelig.

Curtis Jones8

Kommer inn og har litt innbytterpuls de første minuttene, før han finner sin rolle og løfter seg stort. Løper og er overalt. Ronaldo ble så frustrert at han sparket ut etter ham, og kunne fått det røde kortet. På slutten kunne han også ha kontret inn 6-0.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kommer inn for Naby Keita når han må ut på båre, og er med på den halvtimen der Liverpool holder på ballen og piner hjemmelaget.

Sadio Mané

Kommer inn for Roberto Firmino når kampen er avgjort, og det er nesten så en må synes synd på Sadio for at han kommer for sent til festen...