Spillerbørsen og folkebørsen etter 2-0 mot Atletico Madrid:Høyrebacken var fantastisk da røde vant «dødens gruppe» med to kamper til gode

Vår spillerbørs etter Champions League-oppgjøret på Anfield.

Alisson Becker7

Det ble en veldig rolig og behagelig kveld på jobb for Alisson. Måtte han gjøre en eneste redning?

Trent Alexander-Arnold9

Fantastisk innlegg til 1-0-målet til Jota. Enda bedre til 2-0-målet til Mané. Strålende avleveringer. Er veldig involvert offensivt, og står bak mye av det som skapes. En unik høyreback.

Joël Matip8

Matip var tilbake etter to kamper på benken – og han fortsatte den strålende formen han har vist denne sesongen. Tenk om han kan holde seg skadefri, om Klopp fortsetter å rotere på laget slik som han har gjort!

Virgil van Dijk8

Lederen i forsvaret står helt bakerst og strør rundt seg med pasninger. Slik kampen ble er han heller en quarterback enn en som må settes på prøver av spillere som Joao Felix og Luis Suarez. Viser hvem som er sjefen da Correa gjør et forsøk på å kontre etter Liverpool-corner. Det ser veldig lett ut når det er van Dijk.

Kostas Tsimikas8

Atletico prøver seg på hans side i starten, men han finner fort ut av det. Har en fin ro med ballen, og gjør sakene sine veldig bra utover i kampen. Kommer til et strålende innlegg i andreomgangen.

Fabinho8

Går inn fra starten og tar kommandoen, og viser hvor savnet han har vært i den rollen. Tas av banen den siste halvtimen da en annen savnet mann fikk komme inn til sitt comeback.

Jordan Henderson8

Høyresiden til Liverpool var fantastisk før pause, og Henderson var helt sentral i det. Er veldig involvert, og rett og slett veldig god. Det henger nok litt sammen med hvilken rolle han får spille med Fabinho tilbake ved sin side.

Alex Oxlade-Chamberlain8

Spiller sin beste kamp på veldig lang tid. Løper og gjør en veldig god jobb defensivt, er god i pasningsspillet, og kommer til noen gode skudd. Får en smell etter en duell med Carrasco, men klarer å fortsette en stund. Forhåpentligvis ikke noe alvorlig da han så ut til å være på gang.

Mohamed Salah9

Setter standarden tidlig med å rundlure Hermoso som må ta det gule kortet. Det er bare målet egentlig som mangler. Er livsfarlig hver gang han er involvert – og det er ofte!

Diogo Jota8

En glimrende bevegelse og avslutning på Alexander-Arnolds innlegg. Er hele tiden et uromoment. Er noen centimeter fra å bli tomålsscorer. Rett og slett en veldig god kamp.

Sadio Mané9

år et tidlig gult kort for en reaksjon mot Correa – og Atletico virker alltid å ønske få han utvist. Denne gang hevner han seg heller med et fantastisk raid – og deretter scoring. Så er det heller Atletico som blir redusert til ti mann, da han sparkes ned. Tas av til pause for at gjestene ikke skal lykkes med taktikken om å få 10 mot 10.

Roberto Firmino7

Kommer inn i andreomgangen da det tidvis var avslutningstrening mot Jan Oblak. Måtte gå av banen i det 75. minutt med det som så ut til å være en strekk.

Thiago Alcântara7

Kommer inn de siste 31 minuttene for Fabinho. Er like elegant som før, selv om han har fått hår og kritthvite sko siden sist. Har ett skummelt ballmist, der Atletico kontrer, men ble ikke straffet.

Divock Origi

Kommer inn Firmino må gi seg med en mulig strekk.

Takumi Minamino

Kommer inn for Oxlade-Chamberlain, som slet litt etter duellen med Carrasco. Har ballen i nettet en gang, men da har dommeren allerede blåst utover.

Nathaniel Phillips

Kommer inn for Trent Alexander-Arnold de siste sekundene.