Spillerbørsen etter Norwich - Liverpool: Verdens giftigste høyreside i storform da Liverpool åpnet sesongen med et smell

Liverpool var strålende mot Norwich og hadde full kontroll bakover mens de tidvis herjet med hjemmelagets forsvar.

Alisson Becker8

Gjør det han må når Pukki kommer alene fra skrått hold i første omgang. Ellers arbeidsledig før pause. Plukker det han skal i feltet også etter pause, og er god med ballen. Ekstremt keeperspill fire minutter før slutt. Utrolig at ikke Norwich scorer.

Trent Alexander-Arnold8

Meget god kontroll på sin høyreside, både offensivt og defensivt. Nydelig innspill før scoringen til Jota. Hadde fortjent en målgivende der, og hadde fortjent en til på innlegget til Mané. Sterk defensivt. Går i kroppen på motstanderen og stenger godt av. Den kreative kraften i laget.

Joël Matip8

Litt rufsete med ball i starten, men spiller seg varm. Fantastisk å ha han tilbake i begge bokser og i duo med van Dijk. I dag har Liverpool nesten full kontroll hele veien - det er en stund siden vi har følt oss så trygge. Viser sine egenskaper og sin fart når han rydder opp ti minutter før slutt. Velkommen tilbake!

Virgil van Dijk8

Som vi har savnet crosserne til Virgil van Dijk! Lever på en litt skummel offside-grense når Pukki lusker i bakrom. Timingen sitter ikke helt sammen med Matip i starten, men det går seg veldig fint til. Roen til van Dijk smitter over på resten av laget. Velkommen tilbake!

Kostas Tsimikas7

Åpner meget friskt og er veldig ivrig fremover, i tillegg til at han har noen viktige klareringer fra egen boks. Litt defensivt rusk etter hvert, som ventet. Lurt trill rundt av Rashica like før pause. Bedre i andre omgang, men sovner plutselig ved et par anledninger. Alt i alt veldig godkjent av vikaren. Strålende offensivt!

Alex Oxlade-Chamberlain5

Kommer ikke helt til sin rett i dag og sliter med å sette sitt preg på kampen. Ikke heldig med pasningsspillet, men kriger godt mot hjemmelagets intense midtbanespillere. Byttes ut etter en time. Tok ikke vare på sjansen og starter neppe neste helg.

James Milner6

Fryktelig aksjon når han får gult kort etter 24 minutter. Bortsett fra det gjør han en respektabel jobb, og kan ikke klandres for at han ikke er Fabinho. God pasning før 1-0. Trives bedre når Fabinho kommer på banen.

Naby Keita7

Veldig frisk start, tøff i duellene i tillegg til å være god med ball. Dabber litt av, men absolutt lovende takter. Klarer seg bedre enn Ox på motsatt side og kan bygge videre på denne gode sesongstarten.

Mohamed Salah9

Viser i kveld både hvilken stjerne og hvilken lagspiller han er, og kan ikke bli oversett når vi skal dele ut bestemannsprisen. Assisten er lekker, og selv om den sikkert ikke er med vilje, er det en viktig berøring. Assisten til Firmino er vel så nydelig. Salah presser og jager som alltid på alt. I dag inntar han også servitørrollen, men selvfølgelig skal han ha sin scoring også! For en spiller!

Diogo Jota8

Ganske usynlig frem til han scorer det ekstremt viktige 1-0-målet. Viser sine dribleferdigheter og sin fart med et fantastisk raid etter 52 minutter. God kjemi med Salah og Mané. Byttes ut etter en time.

Sadio Mané8

Godt samspill med Salah, og danner en god venstreside sammen med Keita og Tsimikas. Pigg og god gjennom hele kampen. Meget nære scoring tidlig i andre omgang. En plageånd for Norwich-forsvaret. Fantastisk arbeidsinnsats og ballbehandling.

Fabinho8

Kommer inn for å ta kontroll på midtbanen siste halvtimen, og gjør akkurat det bedre enn de fleste.

Roberto Firmino8

Byttes inn for Jotaetter en time og viser at den gode, gamle fronttrioen fremdeles kan spille sammen. Avslutter en herlig kontring fem minutter etter at han entrer banen. Virker å være i form.

Harvey Elliott

Får med seg de siste ti minutene og viser frem sin fine teknikk.