Supporterklubben 40 år:Fra skrivemaskin og kopimaskin til Mac og rotasjonstrykkeri

Vi kan vel røpe det nå, men en av de viktigste egenskapene en skribent måtte ha tidlig på 80-tallet var tilgang til skrivemaskin. Det var på ingen måte allemannseie, og relativt kostbart også. Bladet du holder i hånda er produsert på en helt annen måte enn for 40 år siden og viser noe av den enorme utviklingen foreningen har hatt.

29. aug 2020 kl 13.49Tore Hansen

Logg inn

Bli medlem Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.